OGLAS

Tri, dva, jedan - kuhaj! / Hoće li seksi namirnica odvesti Arsena i Željana do prve desetke?

Image
Foto: RTL

'Pažanina kod vas više ne smijemo slati. Previše ste uzbuđeni kada vam dođe vaš sugrađanin', poručio je Špiček dvojcu

27.2.2017.
13:41
RTL
VOYO logo

U današnjem zadatku natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhaju jelo od namirnica koje su dobili u deset košara, a svaka košara ima zanimljivo ime koje daje naslutiti što je u njoj – u košarici 'divlje' glavna namirnica je prepelica, zec u košarici 'brzo', puževi u košarici 'sporo', a konjetina u košarici 'egzotično'. Košaricu s hlapom, kao 'seksi' namirnicom, uzeli su si najstariji natjecatelji, Arsen i Željan! 

Natjecatelji su pokazali žiriju da znaju kuhati prema receptu koji si sami zadaju. No, danas će dokazivati koliko znaju i umiju biti kreativni kada su u pitanju nepoznati recepti i namirnice s kojima dosad nikada nisu radili. Večerašnji zadatak upakiran je u deset košara punih namirnica, ali s različitim temama – divlje, pitomo, brzo, sporo, ljuto, blago, posno, seksi te obično i egzotično. Svaki natjecateljski par dobit će jednu košaru zajedno s receptom kojeg se ne trebaju držati u potpunosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su Aleksandra i Kristijan dobili 'ljutu' košaricu s piletinom, kokosovim mlijekom, ananasom, algama i basmati rižom, a Moira i Zdravko 'blage' namirnice poput teletine i povrća. Natali i Hrvoje kuhat će s 'pitomim' namirnicama, među kojima je i crno pivo, Ozana i Katarina imaju 'divlje' prepelice, a Morena i Nina 'spore' puževe. Zanimljive su košare i kod Ane i Tina (dobili su zeca) te Kristijana i Martina, koji prvi put u showu pripremaju konjetinu. Saznavši što će kuhati, Martin je poželio da se večerašnja emisija emitira u što kasnijem terminu kako njegova kćer ne bi vidjela da njezin tata kuha jelo od njezine najdraže životinje. 

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

I dok Sanja i Željko kuhaju 'običan' pašta-fažol, a Sara i Anna 'posne' sarmice od oborite ribe, definitivno najzanimljiviju košaricu dobili su splitski duo Arsen i Željan jer u njoj se nalazi 'seksi' hlap. 'Momci' će sve vrijeme provesti razmišljajući kako pripremiti hlapa, hoće li ga skuhati, ispeći ili poslužiti „na sirovo“, kako Pažanin predlaže, da će zaboraviti skinuti kuhinjske gumice s hlapovih kliješta prije kušanja te tako potaknuti Špičeka na novu dozu šaljivih komentara, aludirajući na naziv njihove košarice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pažanina kod vas više ne smijemo slati. Previše ste uzbuđeni kada vam dođe vaš sugrađanin. Možete dobiti Željku ili mene, ali Pažanina više ne… Još kad znate da 'seksi' morate kuhati, i tako to. Sve mi je to čudno…“, nasmijao je Špiček cijeli studio svojim dosjetkama.

Mogu li 'seksepilni' Arsen i Željan do prve desetke u showu zahvaljujući hlapu? Doznat ćemo večeras u novom nastavku gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo