Jelo bez mesa /

Gulaš od gljiva i luka kao glavno jelo bez mesa

Image

Kako pripremiti gulaš od gljiva i luka? Jednostavno i brzo. Donosimo vam recept za pripremu gulaša od gljiva i luka.

14.7.2021.
10:31
VOYO logo

Gulaš od gljiva i luka jedan je od načina kako možete pripremiti gljive. Priprema je jednostavna i brza, a jelo ukusno. Ovo jelo bez mesa možete poslužiti kao glavno jelo.

Gulaš od gljiva i luka sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 25 dkg gljiva
  • 6 glavica luka
  • zelena paprika
  • 10 dkg maslaca
  • 3 žlice slatke mljevene paprike
  • žličica majčine dušice
  • 1 dcl slatkog vrhnja
  • 1 žlica glatkog brašna
  • sol
  • papar

Gulaš od gljiva i luka priprema:

Na maslacu pržite luk i papruku te nakon nekoliko minuta dodajte gljive. Začinite sa slatkom mljevenom paprikom, soli i paprom, te majčinom dušicom i vrhnjem (slatkim i kiselim). Neka kuha jo 15 minuta i dodajte brašno koje ste umutili u malo hladne vode. Kada provrije maknite gulaš s vatre. Gulaš od gljiva i luka je gotovo i spreman za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo