Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s gljivama /

Gulaš od gljiva i luka - recept i priprema

Gulaš od gljiva i luka oduševit će sve ljubitelje jela s gljivama. Kako se priprema gulaš od gljiva i luka?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Gulaš od gljiva i luka gotov je za pola sata i odličan izbor za pripremu ručka za svaki dan. Pratite recept i pripremite ukusan gulaš od gljiva i luka.

Gulaš od gljiva i luka sastojci:

žlica maslinovog ulja

glavica luka

50 dkg gljiva

žličica soli

majčina dušica

papar

3 žlcie koncentrata rajčice

1/2 litre temeljca od povrća

4 mrkve

3 krumpira

4 žličice Worcestershire umaka

list lovora

1 šalica smrznutog graška

2 žličice sušenog peršina

Gulaš od gljiva i luka priprema:

Na ulju dinstajte luk oko 3 minute, dodajte gljive te dinstajte još 3 minute. Zatim začinite sa soli, majčinom dušicom i paprom. Dodajte koncentrat rajčice i sve dobro promiješajte.

Dodajte temeljac, mrkvu, krumpir Worcestershire umak i dobro promiješajte.

Dodajte lovorov list i nstavite neka kuha oko 15 minuta.

Zatim pripremite zapršku od vode i kukuruznog brašna. U posudi izmiješajte vodu i brašno te ukuhajte u gulaš.

Gulaš od gljiva i luka je gotov nakon što se zaprška kratko ukuha.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike