OGLAS

3,2,1 - kuhaj! / Grad Selu podvalio recepte za jela sa stare magistrale, žiri gubi strpljenje

Image
Foto: RTL

Svi odreda su svojim suparnicima učinili medvjeđu uslugu zadavši im pretjerano lake nemaštovite recepte

22.2.2017.
8:19
RTL
VOYO logo

Tim Grad sinoć je bio u  prednosti jer je njihov “535” restoran u emisiji dan ranije odnio pobjedu i bio bolji od “Le Art” tima Selo. Iz tog su razloga parovi tima Grad večeras kuhali prema vlastitim željama, dok su parovima iz tima Selo morali zadati recepte za jela koje će odnijeti pred žiri.

Svi odreda su svojim suparnicima učinili medvjeđu uslugu zadavši im pretjerano lake  nemaštovite recepte. Je li im želja bila olakšati kolegama pripremu jela koja će donijeti pred žiri ili su ih neinovativnim i neprihvatljivim receptima za ovu fazu natjecanja željeli sabotirati? Žiri je imao razumijevanja, ali neće još dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natali i Hrvoje dobili su recept od Sanje i Željka, a zadatak im je bio pripremiti punjene palačinke. Smatrali su da je recept pretjerano jednostavan i da s njim neće moći oduševiti žiri pa su odlučili prirpemiti nešto svoje; piletinu na naglo, umak od crvenog vina i naranče te smotuljke od sira.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Aleksandra i Kristijan dobili su recept od Ane i Tina, također pohane palačinke, ali su njihove s umakom od gljiva. Oni nisu odlučili mijenjati žiri. Morena i Nina radile su okruglice u umaku s njokima prema Ozaninom i Katarininom receptu. Moira i Zdravko zadali su recept Kristijanu i Martinu, piletinu s porilukom. Anna i Sara su pripremale Željanov i Arsenov recept,  „jednostavnu i glupu“ pijanu pastrvu. Moira i Zdravko odlučili su pripremiti planinarski kotlet s grahom, Ana i Tin su pripremali pileća krilca s krumpirom, Ozana i Katarina svinjski lungić u vermutu, Arsen i Željan pekli su oradu, a Sanja i Željko gratinirani složenac s oslićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati su se uglavnom dosta dobro snašli s pripremom jela, osim što je žiri imao očekivano negativne komentare na zadane jednostavne recepte. Hrvoje i Natali su, želeći izbjeći pripremu običnih palačinki, naposljetku servirali pravi „konfižun“. Sanja je ponovno uspjela oduševiti žiri, Anna i Sara su servirale vrlo ukusnu pastrvu, a Arsen i Željan zaboravili su očistiti ribu do kraja. Martin i Kristijan kažnjeni su jer nisu iskoristili sve sastojke, a Moira i Zdravko razočarali žiri pripremivši još jedno previše jednostavno jelo. Morenin i Ninin recept nije nikako uspio, Kristijan i Aleksandra totalno su promašili s pripremom umaka od gljiva. Anina i Tinova piletina bila je premasna i djelomično sirova, a umak pretjerano gust.

U večerašnjem kvizu “Peci&reci” znanje i brzinu ljuštenja kikirikija odmjerile su Ana i Anna. Djevojke su imale tri minute da odgovore točno na što više pitanja i da istovremeno oljušte što veću količinu kikirikija. Spretnija i brža bila je Ana, koja je svakom paru svog tima Grad priskrbila dodatna tri boda, no parovi tima Selo i dalje imaju zvono kojim u bilo koje vrijeme i koliko god puta žele mogu pozvati žiri u pomoć. Sanja i Željko su dan završili na vrhu tablice sa 221 bodom, dok su najlošiji večeras bili Natali i Hrvoje sa 182 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li tim Grad i danas ostati na boljoj poziciji na tablici, doznajte u 21:30 na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
John wick 2
VOYO logo