Domaća tjestenina /

Recept za domaće rezance iz bakine kuharice

Image
Foto: Pixabay

Kako bi domaći rezanci bili ukusni i žuti bitna su domaća jaja. Pratite recept i napravite domaće rezance.

16.3.2023.
12:08
Pixabay
VOYO logo

Domaći rezanci iz bakine kuharice najbolji su rezanci. Rade se od samo 4 sastojka, a kod pripreme je važno da su jaja domaća i svježa.

Domaći rezanci sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 75 dkg brašna
  • 3-4 jaja
  • malo soli
  • voda

Domaći rezanci priprema:

Prosijte brašno i doajte sol, jaja i vodu. Zamijesite glatko tijesto. Tijesto razdijelit ena nekoliko dijelova i valjkom razvaljajte. Tijesto se mora malo odmoriti prije nego krenete raditi rezance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezance zakuhajte u vreloj slanoj vodi. Kuhajte ih oko 5 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo