Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Svijet likera /

Ideje i recepti kako se pripremaju domaći likeri s rakijom

Domaći likeri sa rakijom odlični su za poslužiti gostima. Sazanjte koji domaći likeri sa rakijom se mogu pripremati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Domaći likeri sa rakijom jednostavni su za pripremiti, a njihova posebna vrijednost je u tome da su domaći. Kombinacije za domaći liker sa rakijom su stvarno brojne, a mi vam donosimo neke od najboljih.

Travarica, višnjevac i orahovac samo su neki od domaćih likera sa rakijom.

Orahovac - domaći liker sa rakijom koji se radi od mladih zelenih oraha i šećera. Ključna stvar u izradi kako ovog, tako i ostalih domaćih likera sa rakijom je stajanje na Suncu. Domaći likeri sa rakijom na Suncu moraju stajati barem 3 tjedna.

Travarica - osim voćnih, domaći likeri sa rakijom mogu biti proizvedeni i od različitih trava. Metvica, ružmarin, kadulja ili druge trave po vašem izboru prožimaju svoje okuse u rakiji i rezultiraju likerom koji se zove travarica.

Višnjevac - nezaobilazan kada se spominju domaći likeri sa rakijom. Ključni sastojci za izradu višnjevca su višnje, šećer i naravno rakija. Uz glavne sastojke postoji mogućnost i dodavanja različitih začina kao što je klinčić.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike