Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Pizza majstor /

Domaći kečap za pizzu - recept i priprema

Kad probate domaći kečap za pizzu, više nikada nećete posegnuti za kupovnima. Stoga, pripremite domaći kečap za pizzu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Domaći kečap za pizzu pravi je odabir. Zaboravite na kupovne umake jer su puni konzervansa i pripremite svoj pravi domaći kečap za pizzu. Cijena pripreme je minimalna, neprocjenjiva u usporedbi s rezultatom.

Za domaći kečap za pizzu trebate:

kilogram svježe rajčice

luk

50 ml maslinova ulja

žlica koncentrata rajčice

5 češnja češnjaka

2 grančice bosiljka

2 grančice origana

sol, papar

žličica šećera

Zrele, svježe rajčice potopite u toplu pa u hladnu vodu da bi se uklonila kožica. Zatim ih narežite na što sitnije. Narežite i luk te češnjak. Prodinstajte na maslinovom ulju, a zatim dodajte rajčicu, grančicu bosiljka i origana. Dinstajte sve zajedno 20 minuta, a zatim začinite prema želji. Procijedite umak ili ga izblendajte za dodatnu gustoću.

Domaći kečap za pizzu možete i zamrznuti te ga tako upotrebljavati cijelu godinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike