Pizza majstor / Domaći kečap za pizzu - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Kad probate domaći kečap za pizzu, više nikada nećete posegnuti za kupovnima. Stoga, pripremite domaći kečap za pizzu.

29.12.2022.
12:11
Pixabay
VOYO logo

Domaći kečap za pizzu pravi je odabir. Zaboravite na kupovne umake jer su puni konzervansa i pripremite svoj pravi domaći kečap za pizzu. Cijena pripreme je minimalna, neprocjenjiva u usporedbi s rezultatom.

Za domaći kečap za pizzu trebate:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • kilogram svježe rajčice
  • luk
  • 50 ml maslinova ulja
  • žlica koncentrata rajčice
  • 5 češnja češnjaka
  • 2 grančice bosiljka
  • 2 grančice origana
  • sol, papar
  • žličica šećera

Zrele, svježe rajčice potopite u toplu pa u hladnu vodu da bi se uklonila kožica. Zatim ih narežite na što sitnije. Narežite i luk te češnjak. Prodinstajte na maslinovom ulju, a zatim dodajte rajčicu, grančicu bosiljka i origana. Dinstajte sve zajedno 20 minuta, a zatim začinite prema želji. Procijedite umak ili ga izblendajte za dodatnu gustoću.

Domaći kečap za pizzu možete i zamrznuti te ga tako upotrebljavati cijelu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo