Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s roštilja /

Domaći hladni umak za roštilj najbolji je umak

Domaći hladni umak za roštilj najbolji je umak jer ga možete prilagoditi svojim željama. Pratite recept i napravite domaći hladni umak za roštilj.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Jela s roštilja bit će potpuna uz domaći hladni umak za roštilj. Kako pripremiti domaći hladni umak za roštilj?

Sastojci za domaći hladni umak za roštilj su:

3/4 šalice kečapa

2 žlice svijetlosmeđeg šećera

1 žlica bijelog vinskog octa

1 žlica Worcestershire umaka

2 žličice paprike

1/4 do 1/2 žličice kajenskog papra (po želji)

Sve sastojke samo trebate zajedno dobro promiješati i domaći hladni umak je odmah spreman za korištenje uz meso sa roštilja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike