Jela s roštilja /

Domaći hladni umak za roštilj najbolji je umak

Image
Foto: Pixabay

Domaći hladni umak za roštilj najbolji je umak jer ga možete prilagoditi svojim željama. Pratite recept i napravite domaći hladni umak za roštilj.

19.8.2022.
10:18
Pixabay
VOYO logo

Jela s roštilja bit će potpuna uz domaći hladni umak za roštilj. Kako pripremiti domaći hladni umak za roštilj?

Sastojci za domaći hladni umak za roštilj su:

  • 3/4 šalice kečapa
  • 2 žlice svijetlosmeđeg šećera
  • 1 žlica bijelog vinskog octa
  • 1 žlica Worcestershire umaka
  • 2 žličice paprike
  • 1/4 do 1/2 žličice kajenskog papra (po želji)

Sve sastojke samo trebate zajedno dobro promiješati i domaći hladni umak je odmah spreman za korištenje uz meso sa roštilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo