Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Namazi /

Domaća pašteta od piletine - recept i priprema

Domaća pašteta od piletine mnogo je ukusnija od kupovne. Kako pripremiti domaću paštetu od piletine?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Glatka i jeftina domaća pašteta od piletine vrlo je jednostavna za napraviti.

Sastojci za domaću paštetu od piletine:

375 g maslaca

400 g pilećih jetrica

2 velika češnja češnjaka

3 grančice majčine dušice

Za pripremu domaće paštete od piletine, najprije zagrijte jednu žlicu maslaca u neprianjajućoj tavi na srednje jakoj vatri. Kad se maslac zapjeni dodajte pileća jetrica i pržite dvije minute sa svake strane.

U tavu s jetricama umiješajte protisnuti češnjak i malo majčine dušice. Pržite dvije minute, a nakon toga smjesu prebacite u sjeckalicu, odvojite 200 grama maslaca. Ostatak dodajte u sjeckalicu. Sve pomiješajte u glatku smjesu. Začinite po ukusu, a zatim žlicom razlijte u staklenke.

Za domaću paštetu od piletine, u tavi rastopite odloženi maslac i dodajte narezani češnjak. Okrenite češnjak na maslacu dok lagano ne porumeni. Ulijte u četiri staklenke paštete, pazeći da u svaku staklenku ide nekoliko režnjeva češnjaka i preostalih listova timijana, i ohladite u hladnjaku najmanje četiri sata ili dok se ne stegne.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike