Dagnje u umaku od rajčice pripremaju se brzo i jednostavno, a jelo je koje će vas oduševiti. Za pripremu dagnji u umaku od rajčice potrebni su vam sljedeći sastojci:
- kilogram i pol dagnji
- 3 žlice peršina
- 3 češnja češnjaka
- pelati rajčice
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Dagnje u umaku od rajčice - priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najprije očistite i operite gadnje. Na tavu stavite maslinovo ulje, zagrijete ga te dodajte pelate rajčice, protisnuti češnhjak, sjeckani peršin i kuhajte dok ne zavri. Nakon toga dodajte dagnje i začinite sa soli i paprom. Sve zajedno kuhajte jo 5 minuta i dagnje u umaku od rajčice su spremne za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa