Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Školjke /

Dagnje na buzaru

Dagnje na buzaru jedan je od recepata kako možete pripremiti dagnje. Donosimo vam recept za dagnje na buzaru.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Dagnje na buzaru jelo je od dagnji koje će oduševiti sve ljubitelje dagnji. Za pripremu dagnji na buzaru potrebno vam je oko pola sata, a priprema je jednostavna.

Dagnje na buzaru - sastojci:

kilogram i pol dagnji

žlica peršina

pola žličice bijelog papra

5 žlica maslinovog ulja

5 češnja češnjaka

2 dcl bijelog vina

limun

Dagnje na buzaru - priprema:

Najprije očistite dagnje i operite ih. Na vruće maslinovo ulje dodajte češnjak, nasjeckani peršin i papar te dodajte očišćene dagnje. Na dagnje stavite i limun koji ste narezali na kolutove.

Pirjajte dok se dagnje ne otvore, tada ih podlijte s vinom i ostavite da provriju. Dagnje na buzaru su gotove i spremne za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike