Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Školjke /

Dagnje iz pećnice - brza i jednostavna priprema

Dagnje se mogu pripremati na različite načine, donosimo vam recept za pripremu dagnji iz pećnice.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Dagnje iz pećnice je recept za pripremu jela s dagnjama koje se priprema brzo i jednostavno. Dovoljno vam je samo pola sata i dagnje će biti spremne za posluživanje.

Dagnje iz pećnice - sastojci:

pola kilograma dagnji

decilitar bijelog vina

češanj češnjaka

15 dkg pesto umaka

40 dkg krupne morske soli

Dagnje iz pećnice - priprema:

Najrpije očistite dagnje i dobro ih operite. Stavite dagnje kuhati u lonac s dovodom dodajte malo vina i protisnutog češnjaka. Kuhanjte nekoliko minuta.

Nakon toga procijedite dagnje, ako se koja dagnja nije otvorila nju bacite. Kada se ohlade otvorite ih s pristima, s nožićem izvucite meso sa školjke i složite na krupnu morsku sol kojom ste obložili vatrostalnu posudu.

Na svaku dagnju stavite pesto umak i pecite oko 3 minute u pećnici.

Dagnje iz pećnice su gotove i spremne za serviranje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike