Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Čime premazati kruh prije pečenja?

Kruh premazan prije pečenja će biti mnogo ukusniji. Čime premazati kruh prije pečenja?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Prije pečenja kruh se može premazati ili poprskati vodom. Voda sprječava stvaranje pretvrde kore na koži samog kruha te omogućava da se tijesto proširi. Voda također zaglađuje koru, stvarajući profinjeniji izgled. Kruh premažite vodom neposredno prije pečenja.

Kruh možete također premazati i maslinovim uljem prije pečenja. Osim što će vaš kruh imati bolji okus, možete biti sigurni da ćete na taj način smanjiti i žilavost samog kruha. Ipak, ne trebati pretjerivati s premazivanjem, već samo površinski poprskajte kruh ili ga premažite lagano kistom.

Maslac u kombinaciji s žumanjkom je jedno od najpoznatijih rješenja za premazivanje kruha. Vaš će kruh pomoću maslaca dobiti zlaćanu boju, a i okus će dobiti sasvim novu, mnogo ukusniju dimenziju.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike