Meso u kombinaciji s umakom daje odlično i potpuno jelo. Donosimo recept kako pripremiti brzi umak za meso. Za pripremu brzog umaka za meso potrebno je svega pet minuta. Ovaj brzi umak za meso upotpuniti će svaki mesni obrok koji poslužujete. Isto tako vrlo se dobro slaže s raznim prilozima, a ponajviše pohanim.
Najbolje od svega je to što ovaj slasni umak možete napraviti u blenderu.
Sastojci za brzi umak za meso:
- konzerva umaka od rajčice
- žlica maslinovog ulja
- češanj češnjaka
- 3 do 4 lista bosiljka, nasjeckana
- prstohvat mljevene crvene paprike
Kako se priprema ovaj brzi umak za meso?
Sve sastojke pomiješajte u blenderu i izradite u pire. Začinite po želji, ako volite malo više slano dodajte malo više soli. Isto tako možete dodati malo papra kako biste upotpunili okus umaka za meso. Po želji zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili na ploči štednjaka. Brzi umak za meso je gotov. Iskoristite ga uz bilo koju vrstu mesa.