Za samo pola sata bit ćete gotovi sa ovim super predjelom - brusketama s inćunima. Pripremite bruskete s inćunima i iznenadite svoje goste.
Sastojci za bruskete s inćunima:
- bruskete
- 100 g fileta inćuna
- 200 g cherry rajčice, narezane na četvrtine
- 280 g pečene paprike, ocijeđene i narezane
- 150 g mozzarelle, ocijeđene i narezane na male komadiće
- Šaka svježih listova bosiljka
U samo 4 koraka do brusketa s inćunima:
- korak - inćune ocijedite od ulja i ulijte u veliku zdjelu. Namažite malo ocijeđenog ulja na obje strane svake kriške kruha.
2. korak - zagrijte tavu od lijevanog željeza dok se jako ne zagrije, a zatim dodajte kriške kruha i pecite 1-2 minute sa svake strane dok lagano ne pougljene. Svaku krišku prerežite na pola.
3. korak - stavite rajčice, papriku i mozzarellu u zdjelu i dobro promiješajte. Stavite hrpu na vrh brusketa i na vrh stavite filete inćuna.
4.korak – Prelijte bruskete s inćunima preostalim uljem u zdjeli, začinite svježe mljevenim crnim paprom i pospite po listovima bosiljka.