Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
RIBA NA DRUGAČIJI NAČIN /

Brancin s hollandese umakom

'Kuhar i pol' je ovoga puta na placu našao mladi kupus i razmišljao je što s time. Odlučio se za brancine, koje je složio na malo drugačiji način, a rezultat je zanimljiva kombinacija.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Brancin s hollandese umakom za 4 osobe

SASTOJCI: 1,5 kg brancina 0,5 l maslinovog ulja 2 dkg soli 10 dkg limuna 3 kom jaja 0,5 kg maslaca 2,5 dcl bijelog vina 5 dkg luka PRIPREMA: Stavite maslac na tavicu, dodajte mu koru od naranče, koru od limuna, zvjezdicu anisa i komadić feferona te sve zajedno rastopite. Pustite da odstoji 30 minuta.

Nakon što ste filetirali ribu, na zagrijanu tavu stavite ulje i sol kako se riba ne bi zalijepila te prepržite filete. U lonac s vrelom vodom, koju ste prije toga posolili, stavite prokuhati kupus dok ne omekša.

Kada ste prepržili filete ribe, stavite ih peći na lagano ugrijani aromatizirani maslac 7-8 minuta. Na posebnu tavu stavite nekoliko kapi maslinova ulja, dodajte nasjeckane bademe te ih prepržite.

Kada su bademi preprženi na suhoj tavici, dodamo im kupus te sve zajedno poslužimo s ribom. Cijeli postupak pripreme ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike