Desert /

Vrijeme je za desert - biskvitni kolač s medom

Image
Foto: Pixabay

iskvitni kolač s medom mekani je biskvit koji će vam odlično odgovarati nakon ručka. Slijedite ovaj recept i ispecite biskvitni kolač s medom.

7.12.2022.
14:40
Pixabay
VOYO logo

Med je vrlo hranjiva namirnica koja svoju primjenu nalazi u mnogim jelima i slasticama. Jedna od tih slastica je i biskvitni kolač s medom.

Biskvitni kolač s medom recept:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 40 dkg brašna
  • 4 jaja
  • 1 prašak za pecivo
  • 250 ml meda
  • naranča
  • malo šećera u prahu za posipavanje

Biskvitni kolač s medom priprema:

Umutite jaja i pomiješajte ih sa medom. Nakon što se to dobro sjedinilo, dodajte prašak za pecivo te naribanu koricu jedne naranče. Na kraju postupno ulijevajte brašno i miješajte. Kada ste dobili smjesu koja je glatka i bez grudica, ulijte biskvitni kolač s medom u lim za pečenje. Lim za pečenje je prethodno potrebno pripremiti tako da ga premažete koristeći mast ili ulje. Ovaj je postupak vrlo bitan da se biskvitni kolač s medom ne bi primio za lim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biskvitni kolač sa medom peći će se oko 30 minuta na 180 stupnjeva Celzijusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo