Desert /

Kako se radi najbolji biskvit za cake pops?

Image
Foto: Pixabay

Biskvit za cake pops najvažniji je u ovoj slastici. Naučite samo raditi biskvit za cake pops bez greške.

28.11.2022.
13:20
Pixabay
VOYO logo

Kad radite biskvit za cake pops najvažnije je da on, kada se ohladi, bude čvrst i da se ne raspada. Jedino takav biskvit za cake pops podložan je daljnjoj obradi i ukrašavanju. Stoga, može se reći da je biskvit za cake pops najvažniji u cijelom procesu.

Da bi bio upravo onakav kakav nam treba, u biskvit za cake pops ide:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 800 grama gotovog masnog biskvita
  • 200 grama čokoladnog namaza
  • 200 grama čokolade

Biskvit za cake pops priprema:

Gotov biskvit izmrvite rukama. Čokoladni namaz otopite u mikrovalnoj, a čokoladu na vodenoj pari. Sve dodajte nadrobljenom biskvitu. Od smjese radite kuglice te ih poredajte na masni papir. Stavite ih u frižider da se dobro stvrdnu barem 2 sata, ali na najnižu temperaturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vaša slastica je spremna za dekoriranje čim se biskvit za cake pops dobro stvrdne! Za dekoraciju dajte sebi na volju – možete dekorirati s različitim čokoladama, mrvicama, orašastim plodovima, itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo