Kruh bez glutena /

Bezglutenski proteinski kruh - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Napravite domaći bezglutenski proteinski kruh. Donosimo recept za bezglutenski proteinski kruh s kojim ne možete pogriješiti.

6.6.2023.
14:04
Pixabay
VOYO logo

Kruh bez glutena i to proteinski upotpunit će svaki obrok. Domaći bezglutenski proteinski kruh najbolji je kada je svježe pečeni. Pratite recept i napravite najbolji domaći bezglutenski proteinski kruh koji će vas oduševiti.

Bezglutenski proteinski kruh sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 25 dkg brašna od heljde
  • 15 dkg brašna od slanutka
  • 5 dkg tapioka škroba
  • 2 žličice praška za pecivo bez glutena
  • žličica soli
  • 4 jaja
  • 250 ml bademovog mlijeka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 15 dkg proteinskog praška po izboru

Bezglutenski proteinski kruh priprema:

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa i pripremite lim za pečenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomiješajte brašno od heljde, brašno od slanutka, tapioka škroba, prašak za pecivo i sol. Zasebno umutite jaja, mlijeko i maslinovo ulje.

Napravite glatku smjesu od svih sastojaka, dodajte proteinski prah i premjestite u lim za pečenje. Pecite oko 45 minuta. Bezglutenski proteinski kruh je gotov, ohladite ga i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo