Domaći sladoled /

Baza za sladoled - sa ili bez jaja

Image
Foto: Pixabay

Za izradu sladoleda važna je dobra baza za sladoled. Koja baza za sladoled je najbolja?

27.11.2021.
4:30
Pixabay
VOYO logo

Ovisno o vrsti sladoleda koji pripremate i osobnom ukusu, možete izabrati između tri različite baze za sladoled.

Prva baza za sladoled je kremasta baza. Ova klasična baza za sladoled ista je kao i kod pripremanja domaćeg pudinga ili kreme. Uključuje kuhanje žumanjaka zajedno s vrhnjem i šećerom i čini sladoled bogatog okusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća baza za sladoled je od vrhnja, šećera i aroma. Nisu potrebna jaja. Umjesto toga, sadržaj masti dolazi isključivo iz vrhnja.

Sastojke možete zagrijati, ali i ne morate već možete odmah krenuti s miksanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća baza za sladoled je baza bez jaja. Ova baza oslanja se na kukuruzni škrob kao zgušnjivač, zajedno s malom količinom krem ​​sira za bogatstvo i glatkoću.

Koju bazu za sladoled izabrati, ovisi o vrsti sladoleda koji pripremate, no svaka od  ovih baza za sladoled je izvrsna na svoj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo