Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako se radi ukusan i sočan banana kruh?

Jeste li ikada kušali banana kruh? Ovo je bio vrlo jednostavan i brz recept za napraviti. Banana kruh je uvijek dobra opcija ako su vaše banane prezrele.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Banana kruh će trajati oko četiri dana na sobnoj temperaturi. Ako ga zamrznete, banana kruh trajat će dva do četiri mjeseca.

Sastojci za banana kruh:

200 g brašna

1 žličica sode bikarbone

¼ žličice soli

90 g smeđeg šećera

60 g maslaca

2 jaja

250 g zgnječenih prezrelih banana

Kako se priprema banana kruh?

Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva Celzijusa. Lagano namastite kalup za kruh. Pomiješajte brašno, sodu bikarbonu i sol u velikoj zdjeli. Tucite smeđi šećer i maslac električnom miješalicom u zasebnoj velikoj posudi dok smjesa ne postane glatka. Umiješajte jaja i zgnječene banane dok se dobro ne sjedine. Umiješajte smjesu banana u smjesu brašna dok se ne sjedini. Ulijte tijesto u pripremljeni kalup za kruh.

Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici dok čačkalica zabodena u sredinu ne izađe čista, oko 60 minuta. Pustite kruh da se ohladi u tavi 10 minuta, zatim ga okrenite na rešetku da se potpuno ohladi. Sada ste sigurni kako se priprema banana kruh.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike