gastro napad / Anthony Bourdain: 'Ako vam ponude ovo jelo, bježite iz restorana'

Image
Foto: Frank Gunn/Press Association/PIXSELL

Govoreći o gastro trendovima današnjice, Bourdain je bio brutalno iskren rekavši da, ako vidite na meniju sendvič od kobeanske govedine, istog trena otiđite iz restorana

25.4.2017.
11:33
Frank Gunn/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

"Nema većeg kulinarskog zločina - točnije sam epicentar kretenizma, primitivizma, malograđanštine je slider (mali sendvič) od kobenaske govedine.

"Ako na meniju restorana u koji ste upravo ušli vidite sendvič od kobeanske govedine istog trena se okrenite i otiđite.To ne može nikako dobro završiti. Bit ćete okruženi gomilom investicijskih bankara koji jedni drugima daju pet i ostalih ljudi koje ne želite nigdje blizu sebe", kazao je slavni chef Anthony Bourdain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon govedine okomio se na ulje od tarufa. "To ulje čak nije ni hrana. Jestivo je kao što je i lubrikant jestiv... i napravljeni su od iste stvari", nastavio je Bourdain.

Slavni chef nije štedio ni popularni brunch. "Brunch nije ništa više nego užasan način da se ugostitelji na kraju tjedna riješe ostataka hrane i naplate to trostruko više, nego što bi vam naplatili obični doručak", zaključio je Bourdain. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo