ODABRAO: KUHAR I POL /

Ako volite kinesko, napravite ovo jelo

'Došlo je vrijeme za jednu od mojih omiljenih kuhinja - kinesku', naglasio je naš chef Tomislav Gretić prije nego što se bacio na kuhanje pileće poslastice za gledatelje RTL televizije.

4.4.2012.
18:00
VOYO logo

PILEĆI STIR FRYza 4 osobe

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0,8 kg pilećih prsa
10 dkg luka
20 dkg paprike
5 dkg shi take gljiva
ulje
soja sos
đumbir
sok limuna

PRIPREMA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pileći file narežite na što manje odreske. U zagrijanom Woku pirjajte luk, poriluk i papriku. Nakon tri minute dodajte piletinu i naribani đumbir.

Dodajte shi take gljive i limunov sok te na samom kraju umiješajte malo chillya i soja sos.

Cijelu pripremu ovog ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo