Probajte recept Natali i Hrvoja: Zagorka u Indiji
Sastojci
kokosovo mlijeko
0,80 korjenov celer
0,050 mrkve
0,080 mladi luk
0,01 koncentrat rajčice
0,005 chilly
0,008 đumbir
0,010 češnjak
0,100 pileća prsa
0,100 brašno
0,050 krem sir
0,030 suncokretovo ulje
0,008 vlasac
0,007 dimljena mljevena paprika
0,010 senf
0,080 pasirana rajčica
0,060 jogurt
Priprema
Povrće isjeckati i prepržiti na češnjaku i začinima. Zaliti temeljcem i rajčicom. Piletinu ispržiti i dodati u gotov umak. Servirati umak s piletinom, staviti trgance sa strane i zaliti s malo jogurta i sitno sjeckanim mladi luk.
Malo drugačiji uskrsni kolači: browniesi u ljuskama od jajeta
Šareni divljaci: recept koji je osvojio žiri 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Čitaj, prati i komen tiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!
403 Forbidden