Sastojci
- kokosovo mlijeko
- 0,80 korjenov celer
- 0,050 mrkve
- 0,080 mladi luk
- 0,01 koncentrat rajčice
- 0,005 chilly
- 0,008 đumbir
- 0,010 češnjak
- 0,100 pileća prsa
- 0,100 brašno
- 0,050 krem sir
- 0,030 suncokretovo ulje
- 0,008 vlasac
- 0,007 dimljena mljevena paprika
- 0,010 senf
- 0,080 pasirana rajčica
- 0,060 jogurt
Priprema
Povrće isjeckati i prepržiti na češnjaku i začinima. Zaliti temeljcem i rajčicom. Piletinu ispržiti i dodati u gotov umak. Servirati umak s piletinom, staviti trgance sa strane i zaliti s malo jogurta i sitno sjeckanim mladi luk.
Pročitajte još:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Malo drugačiji uskrsni kolači: browniesi u ljuskama od jajeta
- Šareni divljaci: recept koji je osvojio žiri 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa