OGLAS

3,2,1 - kuhaj! / Žiri 'zapaprio' natjecateljima u novom tjednu kulinarskih izazova

Image
Foto: RTL

Kandidati biraju recepte koje su osmislili članovi žirija. S obzirom da su se tek priključile showu, Sanja i Morena dobile su recept koji niti jedan par nije htio

26.3.2017.
16:42
RTL
VOYO logo

Na sveopće iznenađenje, Varaždinci su odabrali morski recept chefa Ivana Pažanina, dok su Ana i Zlatko dobili zagorsku krumpir-juhu u kruhu. Taj je recept bio pretposljednji na listi ponuđenih pa su otac i kći birali između juhe i pečenog šarana u kiselom vrhnju uz bombone od ječma pohane u suncokretu. Ovu zanimljivu kombinaciju riječne ribe i bombona nije htio niti jedan par pa je isti automatski pripao povratnicama, Sanji i Moreni. 

Natali i Hrvoje bili su najbolji prošli tjedan pa su dobili pravo prvog odabira, odnosno izabrali su punjeni teleći kotlet s pestom od maslina i ricotte uz restani krumpir pire, confit od rajčice i teleći juice. Moira i Zdravko izabrali su hvarsku gregadu i carpaccio od mariniranog lubina, a Kristijan i Martin lungića punjenog pistacijom te tagliatele od špinata uz štrukle u kremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarina i Ozana pripremat će punjeni janjeći kare uz pire od mrkve i đumbira, Arsen i Željan kuhat će ribu u soli i tacani špinat, dok će Sara i Anna na kušanje donijeti burger od carskog mesa uz umak od kima i dimljene paprike te krumpir.

Tko će od ovih osam parova napraviti jelo za prste polizati? I koje će ocjene dobiti Sanja i Morena za svoj prvi, povratnički tanjur? Ne propustite pogledati novu epizodu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u ponedjeljak, 27. ožujka u 21:10 na RTL-u! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo