Play ponuda

Donosimo ekskluzivni ulomak iz megahita 'Princeza od papira'

Image
Foto: Borko Vukosav

Sama, bez obitelji i novca, jedna djevojka završi u kraljevskoj obitelji opsjednutoj spletkama i intrigom

10.4.2018.
14:00
Borko Vukosav
Play ponuda

Mnogi će čitatelji na sljedeću vijest reći: 'Napokon!' Serijal knjiga pod nazivom The Royals u svijetu je jedan od najpopularnijih u posljednje vrijeme. Dugo se čekalo na Hrvatsko izdanje pa je tako izdavač Stilus krenuo u objavljivanje. Kako nam kažu, ići će dvije knjige godišnje, počevši s 'Princezom od papira' koja izlazi krajem travnja. Kao teaser koji će vam otvoriti apetit, izdavač nam je omogućio ekskluzivno pravo na objavljivanje ulomka iz knjige.

Od striptiz klubova i benzinskih postaja do golemih kuća i elitnih škola na jugu zemlje, jedna će djevojka pokušati ostati vjerna sebi

shimmer fallback
shimmer fallback

'Ella Harper je borac – pragmatični optimist. Cijeli se život s hirovitom majkom seli iz jednog grada u drugi i krpa kraj s krajem, no ipak vjeruje da će se jednoga dana izvući iz bijede. Nakon majčine smrti, Ella više nema nikoga. Sve dok se ne pojavi Callum Royal, spasi je od siromaštva i smjesti je u otmjenu kuću nalik na palaču, u kojoj živi njegovih petero sinova koji odmah zamrze Ellu. Teško je reći koji je od prezgodnih Royalovih sinova najprivlačniji, ali nijedan je nije očarao kao Reed Royal, mladić koji je nepokolebljivo naumio vratiti je u sirotinjski svijet iz kojeg je došla. Reed je ne želi. Otvoreno joj kaže da ne pripada Royalima. Možda ima pravo.

Bogatstvo. Izobilje. Obmana. Novi je život drukčiji od svega što je Ella ikad doživjela i želi li preživjeti u palači, morat će naučiti izdavati vlastite kraljevske dekrete.'

Očekujte spoj vještih spletki, blještavog luksuza, opakih intriga među mladima te vrelu i strastvenu romantiku. Ako Igru prijestolja ubacite u okolinu prestižnih američkih škola, dobit ćete 'Princezu od papira' i ostale nastavke izvrsnog serijala The Royals od kojih sljedeći izlazi već na jesen.

Ulomak iz romana možete pročitati na linku:

Princeza od papira_ulomak

Play ponuda
Play ponuda