Mali prostor je bio prljava stara ostava u potkrovlju, piše Little Things. Na podu je bio pohabani linoleumu, a na zidovima derutna lamperija iz koje je virila izolacija.

Zbog neobičnog oblika i veličine, Sarah i Steve su znali kako nema šanse da ovaj dio pretvore u funkcionalan dio svog novog doma. Odlučili su prostorijicu sakriti od sina i na vrata postavili komodu. Nisu, međutim, shvatiti kako prostor ima puno potencijala...

Nakon godinu dana, Steve i Sarah su napokon odlučili nešto učiniti s tim prostorom, a rezultati ostavljaju bez daha.

Počeli su je preuređivati dok je njihov sin bio u vrtiću jer su odlučili kako će ga tim poklonom iznenaditi za njegov četvrti rođendan.

Dječak je bio oduševljen onime što ga je dočekalo baš kao što bi svako dijete bilo da ima svoje 'tajno sklonište'.