Ne držite fotografije živih osoba u toaletu

Često se postavlja pitanje može li položaj toaleta biti krivac zbog toga što nam se bogatstvo smanjuje i što nam novac na neki način doslovno klizi kroz prste?

1.3.2021.
11:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pojedinci ponekad znaju u svom domu u potpunosti promijeniti mjesto gdje se nalazi toalet, u svrhu izbjegavanja gubitka blagostanja ili narušavanja odnosa u obitelji, dok drugi koriste razna Feng Shui pomagala da bi tu lošu energiju barem djelomično ublažili.

Znamo da su kod procjene bilo koje nekretnine i rasporeda njenih soba, tri glavna čimbenika koja će nam pokazati kakva je energija te građevine, bilo kuće ili stana. To su glavna ulazna vrata, kuhinja i spavaće sobe. No, i toalet je isto tako važan pokazatelj blagostanja unutar obitelji.

Nikada nije dobro da se glavna vrata stana ili kuće nalaze direktno nasuprot toaleta jer tada energija Qi koja ulazi u stan ili kuću ide dalje direktno u toalet. Na taj način, nova i zdrava energija ne ulazi u cijelu kuću ili stan, već se samo zaustavi u toaletu.

Kako nam toalet služi za održavanje čistoće, logično je da u njemu ostavljamo sve nečisto, dakle ono što želimo odbaciti. Zbog toga se ne preporuča držanje bilo kakvih slika koje pokazuju žive osobe, a naročito ne fotografija članova obitelji. Držanje takvih fotografija ili slika koje predstavljaju određene žive ljude, obično pridonosi raspršivanju i polaganom uništavanju energije tih osoba, te one s vremenom mogu početi obolijevati.

Svakako pokušajte izbjeći postavljanje toaleta u središte svog životnog prostora. To će imati značajan utjecaj na zdravlje osoba koje žive u tom prostoru. Centar bilo kojeg prostora je predviđen za obitelj i zajedničko druženje. Toalet postavljen u centru donosi i financijske probleme, ali isto tako i onaj toalet koji je postavljen direktno nasuprot ulaznih vrata.

Živite li u kući koja ima dvije ili više etaža, toalet postavljen ispod stepenica može donijeti i zdravstvene i financijske probleme. Ukoliko nemate baš nikakvih mogućnosti premjestiti toalet koji se nalazi nasuprot ulaznih vrata stana ili kuće, onda je najbolji lijek da se na vrata toaleta, s vanjske strane, postavi u punoj visini ogledalo koje će sprečavati raspršivanje energije. Crveni ili crni tepih se također može postaviti pred vrata, jer on služi kao zaštita.

Ukoliko nemate baš nikakvih mogućnosti premjestiti toalet koji se nalazi nasuprot ulaznih vrata stana ili kuće, onda je najbolji lijek da se na vrata toaleta, sa vanjske strane, postavi u punoj visini ogledalo koje će sprječavati energiju da se rasprši. Crveni ili crni tepih se također može postaviti pred vrata, jer on služi kao zaštita.

Ono što je uvijek najvažnije i što će svakako pridonijeti zdravijoj financijskoj i obiteljskoj situaciji, jest da se toalet uvijek održava što čišćim i urednijim.

Lorin Čerina

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali