NAJŽELJENIJI POKLON: / Sve veći broj djece od Djeda Mraza želi oca koji će brinuti o njima

Unatoč očekivanjima, na listi poklona koje djeca 'traže' od Djeda Mraza, umjesto dugačke liste igračaka ili skupih igrica, sve češće se naleze mnogo ozbiljniji zahtjevi.

25.10.2016.
13:49
Thinkstock, Andreas Rodriguez

Prema pisanju londonskog Telegrafa, mnoga djeca su spremna zaboraviti najnoviji iPad, igračke, slatkiše ili kućnog ljubimca samo da bi ponovo imali oca koji će brinuti o njima.

Prvo mjesto na listi najtraženijih poklona, također, moglo bi biti veliko iznenađenje za mnoge roditelje jer se na njemu nalazi brat ili sestra. Na drugom je pravi sob, a na trećem živi konj, dok je na četvrtom, nekako neočekivano, automobil.

Istraživanje, koje je obuhvatilo djecu staru između četiri i 12 godina, pokazalo je da najviše traže i psa (5), čokoladu (6) i bombone (7). Na osmom mjestu je snijeg, a na devetom kuća.

Među 50 najtraženijih poklona od Djeda Mraza, 17 se odnosi na kućne ljubimce i druge životinje – magarca, pile, pa čak i slona.

Na listi se pojavljuju i čisto materijalne stvari kao što su iPhone i iPad. Oni najmaštovitiji traže Mjesec, stroj za putovanje kroz vreme ili... ciklu.

Jedno dete je tražilo Evu Longoriju, a drugo pjevača grupe One Direction.

"Mama" kao poklon za Božić zauzela je tek 23. mjesto na listi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali