Play ponuda

NAČIN NA KOJI VAM VISI WC PAPIR OTKRIVA KAKVA STE OSOBA: / Najzobiljnije, evo i liječnica to kaže

Image
Foto: Shutterstock

Obična navika o kojoj puno ne razmišljamo može otkriti štošta o našoj osobnosti

23.12.2020.
17:53
Shutterstock
Play ponuda

Kako stavljate toaletni papir na držač? Ovo je pitanje izazvalo tisuće i tisuće svađa na internetu, a psihoterapeutkinja Gilda Carle tvrdi da nam ono može otkriti ključne aspekte nečije osobnosti.

Ta je stručnjakinja za međuljudske odnose stvorila test osobnosti na temelju strane na koju stavljate toaletni papir. Naime, radi se o navici kojom se testira svakodnevno i uglavnom nesvjesno ponašanje. Ono što je počelo kao zabavna vježba, pretvorilo se u test koji daje prilično točne rezultate.

Carle je anketirala uzorak od 2.000 ispitanika, muškaraca i žena različite nacionalnosti u dobi od 18 do 75 godina. Pitala ih je stavljaju li papir na držač dalje od zida ili uza zid te koliko su asertivni u svojoj svakodnevici na skali od jedan do 10.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dobila je zanimljive rezultate. Naime, oni koji papir na držač stavljaju dalje od zida su dominantniji, dok su oni koji to rade suprotno, točnije uza zid, submisivniji.

Stručnjakinja je za Independent otkrila da je primijetila neke neobične sklonosti kod ispitanika. Naime, oni dominantniji priznali su da mijenjaju smjer na kojem je papir postavljen na držaču u kućama drugih ljudi.

Dakle, toaletni papir ne laže stoga na idućem spoju obratite pozornost na stanje na držaču.

Play ponuda
Play ponuda