Play ponuda

GDJE JE BILA DOSAD? / Majka troje djece pokazala genijalan trik s mokrom odjećom uz koji više nikad nećete morati peglati

Foto: TikTok Screenshot

Liffie se dosjetila trika za glačanje rublja koji će vam uštedjeti vrijeme i živce, ali i novac

23.11.2022.
7:04
TikTok Screenshot
Play ponuda

Svatko zna koliko glačanje može biti zamorno i dosadno, osobito ako su hrpetine i hrpetine rublja u pitanju. Ipak, posebno je zahtjevno kada ste majka troje djece.

Liffie Fowler je upravo to, a osim što je majka je i uspješna poduzetnica te joj je svaka sekunda u danu iznimno bitna. Zato se ona dosjetila načina "glačanja" koje ne uključuje peglu.

Izvor:

Naime, kada Liffe izvadi svoje rublje iz perilice, ona ga odmah objesi na vješalice, a tek zatim za sušilo ili štrik. Tako, osim što ne mora glačati, štedi i na prostoru te više rublja može odjednom staviti na sušenje.

Izvor:

No, izgužvanu odjeću možete glačati i na brojne druge načine. Jedan od njih je i peglom za kosu. Ova metoda odlična je za teško dostupna mjesta kao što su ovratnici i mali nabori.

Upalite peglu za kosu i namjestite na prosječnu temperaturu. Držite zgužvani komad tkanine u njoj nekoliko sekundi. Prije upotrebe provjerite da na pegli nema ostataka proizvoda za stiliziranje kose, odnosno da je čista. Ovaj trik ne koristite na osjetljivim tkaninama.

Play ponuda