DJEVOJKA TRAŽI SAVJET / Užasava je pomisao na dečkovu prošlost: 'Spavao je s prostitutkama i varao partnerice'

Djevojka priznaje kako gleda na dečka drugačije otkako je saznala za njegove prošle avanture

1.6.2021.
7:14
Shutterstock

Jedna 23-godišnjakinja obratila se Deidre Sanders, savjetnici za seks i veze britanskog The Suna, jer je muči dečkova ljubavna prošlost.

"Teško mi je preboljeti dečkovu ljigavu prošlost. Bio je s puno žena prije mene, uključujući prostitutke, starije žene i trojce te je varao djevojke. Takvo ponašanje mi je užasno, ali mislila sam mu dati priliku jer mi se činilo kao da mu se zaista sviđam", napisala je djevojka.

Dodaje kako je dečko odlično tretira i da je pažljiv. Zajedno su gotovo dvije godine, no ona nikako ne može prijeći preko njegovih prošlih avantura.

"Znam da svi imamo povijest, ali još uvijek sam ljutita i uzrujana jer muškarci s kojima sam bila prije nisu htjeli razgovarati o svojim prijašnjim romansama. Pomisao da mi je dečko bio ljigavac prije nego što smo se upoznali me prestravljuje. Mrzim ovaj osjećaj, a ponekad gledam drugačije na njega zbog toga", zaključila je čitateljica.

'On to ne može promijeniti'

"To je bilo prije, a sada je s tobom i uživa u stabilnoj vezi punoj ljubavi. On ne može promijeniti svoju seksualnu prošlost, a u svakom slučaju, ona ga je učinila osobom koju danas voliš. Ako ponovno pomisliš o njegovoj prošlosti, prisjeti se jednog od vaših najljepših zajedničkih trenutaka i fokusiraj se na njega", savjetovala joj je Deidre.

Možda će te zanimati

PRVI PUT NAKON 300 GODINA / Konačno su spojeni sjever i jug: Vidiš, ja sam se već sad naježio...'; Evo koliko će most skratiti putovanje
Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali