UPROPASTILA JOJ VJENČANJE JEDNOM REČENICOM: / Još bi joj i oprostila ono što je rekla, ali onda je odlučila otići korak dalje...

Image

Dan vjenčanja ove djevojke je, kaže, potpuno upropastila njezina najbolja prijateljica koja je baš taj dan odabrala da bi sa svima podijelila svoju sretnu vijest

5.2.2020.
9:10
Play logo

Djeveruše, tradicionalno, igraju veliku ulogu na vjenčanjima. One nisu tamo samo da budu lijepe u pomno odabranim haljinama, već i da pomognu da ovaj važan dan njihove prijateljice protekne u najboljem redu. No, neke djeveruše imaju drugačije planove.

Tako se na Redditu, u subredditu /AITA (Am I the asshole, u prijevodu - Jesam li šup**), jedna djevojka anonimno požalila kako joj je jedna od najboljih prijateljica, uništila vjenčanje. Shvatila je da nešto nije kako treba biti kad su na jutro vjenčanja, ona i djeveruše otvorile bocu šampanjca, a jedna djeveruša je odbila čašu. "Ona je najveća partijanerica među nama pa mi je bilo neobično da odbija šampanjac. Tada nam je rekla da je trudna. Naravno da sam bila presretna zbog nje, ali bilo je jasno da je sad sva pažnja otišla na nju, a ne na moje vjenčanje koje sam planirala dvije godine", požalila se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POHLEPNA MLADENKA SABLAZNILA SVIJET: /

'Neću se suzdržavati, samo mi dajte jeb*** novac! Zar vam ništa ne značim?!'

Image
POHLEPNA MLADENKA SABLAZNILA SVIJET: /

'Neću se suzdržavati, samo mi dajte jeb*** novac! Zar vam ništa ne značim?!'

Ipak, odlučila je to pustiti, proslaviti vijest s prijateljicom i nastaviti s pripremama za vjenčanje. No, tu nije kraj. Naime, kad je stigao fotograf da je slika s djeverušama, novopečena trudnica je, umjesto da na slikama drži buket, odlučila milovati svoj trbuh. "Nije joj se ni vidjelo da je trudna. Kad ju je fotograf zamolio da uzme buket u ruke rekla mu je - "U redu je, radije bih ovako stajala", kaže ova ljutita mladenka.

Ostatak dana je, kaže, prošao glatko sve dok nije došao red na govore. "Laura je moja prijateljica oduvijek, naravno da sam je tražila da kaže nekoliko riječi. Ustala je, rekla par riječi i govor završila s - "i sretna sam što je, kao najbolja prijateljica mladenke, mogu zamoliti da bude počasna teta mom djetetu koje nam stiže u ljeto 2020.". S obzirom na to da smo prijateljice toliko dugo, moja obitelj bila je presretna. Zbog nje i njezine trudnoće, a ne zbog mene i mog supruga", kaže.

Djevojka tvrdi da je otada jako uzrujana i da ne komunicira previše s dotičnom Laurom koja joj je, nakon svega, rekla da se ponaša kao razmaženo derište i da mora shvatiti da se cijeli svijet ne vrti oko nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada razočarana mladenka pita redditovce, smatraju li da je ona ispala šup** jer ne želi previše razgovarati s tom prijateljicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su, zapravo, stali na njezinu stranu. Smatraju kako bi sve bilo u redu da je stala na objavi prijateljica, ali je ovako zaista, pozornost cijele svadbe skrenula na sebe. Neke žene su podijelile i svoja iskustva te rekle kako su one čekale s objavom svoje trudnoće nakon nekih drugih bitnih događaja među obitelji i prijateljima kako bi svatko mogao uživati u svom danu.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo