Djevojka koja je ušutkala mladiće koji su joj se rugali jer se fotkala u bazenu postala je viralna senzacija.

Naime, influencerica Samantha Longton odlučila je fotkati selfie u bikiniju, kada su naišla dva dečka koja su ju počela ismijavati. "Pogledaj je, ovo je ono što nije u redu s današnjim djevojkama", rekao je jedan od njih prijatelju i počeo se smijati.

No, umjesto da se osjeća poniženo, Samantha im se odlučila suprotstaviti ljubaznošću. "Želite li zajedničku fotografiju? Stvarno je lijepo. Možete mi dati mobitel, rado ću vas fotografirati zajedno", rekla im je, nakon čega su prestali sa smijuljenjem.

Zahvalili su joj se na ponudi i odgovorili joj kako nemaju mobitel sa sobom. "Možda drugi put", poručila im je influencerica.

"Nisam djevojka od sukoba, ali muškarci nekad...", napisala je u opisu videa koji je postao viralni hit s više od 10 milijuna pregleda i milijun lajkova. Korisnici TikToka pohvalili su ju što nije reagirala drsko ili bezobrazno, već je odlučila biti bolja osoba.

"Ovo je najbolji način da im kažeš da si ih čula, a da ne budeš direktna ili spremna na svađu", "Kraljice, ovako se nekoga uništi dobrotom", "Svaka čast, tako se obračunava s hejterima", "Briga me što je ovo pasivno-agresivno. Svaka čast što si se zauzela za sebe", neki su od komentara.