Soda bikarbona ima jako širok spektar djelovanja, a jedan od načina na koji se sve više koristi soda bikarbona je za čišćenje perilice rublja. Kako i na koji način možete oprati perilicu rublja te ukloniti neugodne mirise iz perilice rublja?

Korištenje sode bikarbone za čišćenje je sigurno jer je to prirodno sredstvo i možete bez straha krenuti u avanture čišćenja sa sodom. Jedan od načina kako biste uklonili neugodan miris iz vaše perilice rublja je taj da uzmete sodu bikarbonu u kombinaciji s octom ili limunovim sokom. Uzmete mjeru sode bikarbone i soka od limuna ili octa stavite ih u perilicu i uključite perilicu na 90 stupnjeva. Ovo je potpuno prirodan način čišćenje perilice rublja, a osim što će vaša perilica biti čista I uklonit će se neugodni mirisi iz perilice, također ćete na taj način I dezinficirati gumu perilice rublja.

Perilicu rublja je potrebno redovito čistiti kako bi ona imala što duži vijek trajanja. A čišćenje prirodnim sredstvima kao što je soda bikarbona i to u kombinaciji s octom ili sokom od limuna možete biti bez brige jer su to priprdna srestva za čišćenje.