Kako rastegnuti majicu / Znate li kako na uspješan način rastegnuti majicu

Želite malo rastegnuti majicu, ali ne znate kako rastegnuti majicu. Donosimo 2 najbolja načina kako rastegnuti majicu.

28.9.2021.
12:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pokušali ste na različite načine rastegnuti majicu, ali bezuspješno. Pitate se kako rastegnuti majicu pranjem?

Operite majicu - Tkanina će se puno lakše rastegnuti kad je mokra, što je sličan razlog što morate preoblikovati odjeću nakon pranja. Možete ga prati ručno ili u stroju jer ga je zaista potrebno samo namočiti. Koju god metodu odabrali, svakako koristite hladnu vodu jer ćete tako spriječiti daljnje skupljanje majice.

Na perilici odaberite hladno pranje - sve ispod 30 stupnjeva. Dok je još mokra, položite majicu na ravnu površinu. Ako ste prali ručno, prije nego ovo učinite, iscijedite majicu. U svakom slučaju, majicu položite na ručnik i uvjerite se da je ravna i da nema nabora. Rastegnite materijal na područjima gdje želite da bude veći.

Mokri pamuk ima iznenađujuću količinu davanja, a možda ćete otkriti da područje prsa ima do 5 cm u sebi. Slično, ruke mogu imati 2-3 cm u sebi. Zatim ostavite da se osuši.

Kako rastegnuti majicu regeneratorom za kosu?

Napunite umivaonik ili kadu dovoljnom količinom hladne vode da namočite majicu, te dodajte 50-60ml regeneratora za kosu. Ako nemate regenerator. Dodajte i 1-2 žlice octa i sve dobro promiješajte.

Korištenje bijelog octa ostavlja ugodan miris na odjeći i štedi vam ponovno pranje! Ostavite majicu da se namače oko 15 minuta. Prilikom stavljanja majice u vodu, pobrinite se da ostane što je moguće ravnije. Možete ga položiti ravno u kadu, ali presaviti prije natapanja u sudoperu.

Ispustite vodu i zamijenite je svježom. Lagano stisnite majicu u vodi kako biste uklonili regenerator i ostavite da se natopi još 5 minuta. Isperite i natapajte majicu dok se sav regenerator ne ispere. Istegnite majicu. Majicu smotajte u dva ručnika da se osuši, a zatim položite na ravnu površinu.

Potpuno isto kao i prije, rastegnite majicu na područjima koja je potrebno povećati. Zatim ju ostavite da se osuši i provjerite radi li. Ako vam je potrebno da se više rastegne, možete samo ponoviti ovu metodu. Za najbolje rezultate, odmah glačajte.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali