Održavanje / Kako očistiti bijelu kožnu torbu od žutih mrlja?

Image
Foto: Pixabay

Primijetili ste mrlje na svojoj bijeloj kožnoj torbi? To ne mora biti problem. Saznajte kako nastaju mrlje na bijeloj kožnoj torbi i kako očistiti bijelu kožnu torbu u nekoliko koraka.

10.8.2023.
11:08
Pixabay
VOYO logo

Bijela kožna torba izgleda moderno i elegantno. Upravo zato što je bijela, stanje torbe ne ostaje isto jer se s vremenom zaprlja. Bijela kožna torba je magnet za prljavštinu, prašinu i druge čestice. Zbog prirodne oksidacije čiste kože, na površini se počinje pojavljivati ​​žućkasta boja. Osim toga, ulje i druge mrlje s ruku boju bijele kožne torbe. No, kako očistiti bijelu kožnu torbu?

Prvi način za čišćenje bijele kožne torbe su vlažne maramice. Vlažne maramice izvrstan su izbor za čišćenje prljavih kožnih torbi. Vlažne maramice su dobre samo ako ne sadrže alkohol ili mirise. Dakle, ne zaboravite pročitati etiketu prije nego što ga upotrijebite za čišćenje bijele kožne torbe. Maramicom nježno trljajte torbu kako biste očistili prljavštinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan način kako očistiti bijelu kožnu torbu je korištenjem bijelog destiliranog octa. Ovaj tip octa ne oštećuje kožu ako ga koristite u malim količinama. Jednostavno pomiješajte nekoliko kapi destiliranog octa u toploj vodi te umočite krpu za čišćenje od mikrovlakana i istrljajte mrlje na bijeloj kožnoj torbi. Nakon ova dva načina za čišćenje vaše bijele kožne torbe, ona će izgledati kao nova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo