Eterična ulja / Najbolja eterična ulja za difuzor

Koja eterična ulja odabrati za difuzor? Eterična ulja za difuzor izaberite prema svom osobnom ukusu. Donosimo vam osnovne smjernice za odabire eteričnih ulja za difuzor.

2.6.2021.
11:12

Eterična ulja za difuzor birajte prema vlastitim potrebama i željama. Kako koristiti eterična ulja za difuzor? Difuzor je jednostavan za korištenje, uz svaki model difuzora dolaze upute kako ga možete koristiti. Difuzori su osim što su jednostavni za korištenje i vrlo su sigurno tako da bez brige možete koristiti difuzor.

Kako biste koristili difuzor potrebno vam je određeno eterično ulje i voda, a difuzor funkcionira tako da raspršuje eterično ulje i vodu putem suhe maglice koja će ispariti u prostoru. Na taj način ćete ispuniti prostor eteričnim uljem, odnosno osvježiti prostor vašeg doma ili ureda. Eterično ulje osim što osvježava prostor ono djeluje i na vaše raspoloženje. Za difuzor možete koristiti običnu vodu ili destiliranu, ako želite da se manje taloži kamenac u difuzoru tada koristite destiliranu vodu.

Sva eterična ulja su dobra za difuzor, a o vama i vašem raspoloženju ovisi koje eterično ulje ćete odabrati. Želite li da vašim prostorom odiše svježina i volite citruse tada možete izabrati citrusno eterično ulje. Ako odaberete eterično ulje mente tada znajte da ono djeluje osvježavajuće te ublažava bolove.

Čišćenje difuzora je jednostavno, izbacite svu vodi iz difuzora i prebrišete ga suhom krpom, a ukoliko primijetite da se počeo taložiti kamenac od vode, tada uz pomoć alkoholnog octa očistite kamenac. Ulijete alkoholni ocat u difuzor, ostavite da malo odstoji i nakon toga izbacite ocat iz difuzora i prebrišite kako biste uklonili kamenac. Na kraju isperite difuzor kako biste uklonili miris octa i vaš difuzor je ponovno spreman za korištenje.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali