OBRATITE POZORNOST

ČETIRI NAJLICEMJERNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Uvijek glumataju i okreću se kako vjetar puše

Pripadnici ova četiri znaka su prevrtljivi i lažljivi te rijetko kad pokazuju svoje pravo lice

Neki ljudi se uglavnom drže svojih principa i dosljedni su te nikad nikog ne bi prevarili. S druge strane, postoje oni koji su rijetko kad iskreni i ne pokazuju svoje pravo lice. Oni su dvolični i licemjerni diplomati koji se okreću kako vjetar puše.

Takvi pojedinci imaju dvostruke standarde i glumataju. Često propovijedaju jedno, a prakticiraju nešto suprotno.

Prema Pinkvilli, ovo su četiri najlicemjernija horoskopska znaka kojima nedostaje iskrenosti.

Blizanci

Blizanci su preambiciozni da bi im moral i vrijednosti stali na put. Ne ustručavaju se odustati od ideala na svom putu prema vrhu. Oni su licemjerni, lažljivi i pasivno-agresivni.

Usto su jedan od horoskopskih znakova koji najlakše izdaju bližnje i lako im je iznevjeriti nečije povjerenje.

Škorpion

Škorpioni ne vjeruju u davanje drugih prilika te teško zaboravljaju i opraštaju. Kada im netko naruši povjerenje, uglavnom neće dobiti još jednu priliku. No, kada oni nekoga iznevjere, očekuju da će im oni oprostiti i razumjeti njihovu stranu priče.

Strijelac

Strijelce se često naziva licemjerima jer su veliki diplomati i dobrice koje nikome svjesno ne bi slomile srce. Mnogi ih smatraju dvoličnima jer se ne drže svojih principa i lako ih ignoriraju kada im je to zgodno.

Vodenjak

Vodenjaci se svima osmjehuju i prave se da im je stalo do svačijih osjećaja, dok duboko u sebi svakoga osuđuju. Pretvaraju se da su ljubazni, ležerni i pristupačni, ali to je samo fasada koja skriva njihovu kritičnu narav.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr