KREATIVA BEZ GRANICA

ROMANTIKA 21. STOLJEĆA: Tetovaže, kitovi, teleskopi i GPS – jesu li ovo najkreativnije prosidbe ikad?

Neki se muškarci posebno trude kako bi trenutak u kojemu svojoj ljubavi daju zaručnički prsten ostao u neizbrisivu pamćenju za oboje.

Prosidba je vjerojatno najromantičniji trenutak u zajedničkom životu svakog para. Neki muškarci tomu pristupaju vrlo odgovorno, pripremaju mjesecima unaprijed, puštaju mašti na volju, a neki u taj čin ubace dozu humora.

Izabrali smo 10 najkreativnijih i najneobičnijih bračnih ponuda. Možda dobijete ideju, ali zapamtite da je ipak najvažnije da ostanete svoji.

Tetovirana prosidba


Vinnie Capaldo-Smith tražio je svoju djevojku Brooke Wodark da mu istetovira nogu. Kada je počela raditi, ugledala je sliku s natpisom: “Hoćeš li se udati za mene?” te s dva ponuđena odgovora, od kojih je jedan trebala označiti ona. Na njegovu sreću, istetovirala je križić u kućicu s odgovorom “da”.

Kit pismonoša

Ovaj muškarac iz Chicaga imao je neobičnog pomoćnika za svoje sudbonosno pitanje. Bio je to bijeli kit iz lokalnog akvarija, koji je donio kutiju s porukom: “Hoćeš li se udati za mene?”. On je trebao samo čuti “da” i uručiti djevojci prsten.

Poseban sladoled

Luke Munsterteiger naručio je poseban sladoled za svoju djevojku Else kao ponudu za brak. Na kutiji su bile emotikoni koje su si oni često međusobno pisali i natpis “Hoćeš li se udati za mene?” Kasnije je Else “slučajno” pronašla sladoled koji joj je bio namijenjen u supermarketu.

Tematska prosidba

Ovaj je momak odlučio napraviti tematski kviz temeljen na Harryju Potteru, čija je njegova ljubav ogromna obožavateljica. “Nakon što je skinuo masku, zamolio me da mu budem supruga. Ja sam rekla “Da”, a onda sam ružno plakala”, kaže njegova zaručnica.

Književna prosidba

Amerikanac Paul Phillips naručio je ilustriranu knjigu za svoju djevojku Eriku Ramos o njihovoj ljubavnoj priči. Sakrio je iznenađenje u mjesnoj knjižnici, kamo je doveo svoju nevjestu. Nakon što je iznenađena Erika vidjela slike, sretno je odgovorila “da”.

Teleskopska prosidba

Možemo reći da su njihov brak predvidjele same zvijezde. Istinaibog, imale su malu pomoć od dečka, koji je napravio leću za teleskop s natpisom “Hoćeš li se udati za mene?” I “slučajno” je pitao svoju djevojku da pogleda na Mjesec.

APSOLUTNO ROMANTIČNO: Ovo je možda i najokrutnija prosidba u povijesti ljudskog roda

Crtanje prosidbe

Žena na ovoj fotografiji dobila je prijedlog za brak usred igre Pictionary. Imala je karticu s natpisom “Udaj se za mene”, koju je morala nacrtati. Sretnica je shvatila da to nije samo igra tek kad je njezin voljeni izvadio prsten iz džepa i spustio se na jedno koljeno.

Prosidba u Starbucksu

We're getting married!!! Since before @austinmann and I started dating we have left notes for each other hidden in airports around the world. The first of those special spots is in the Amsterdam Schiphol airport where we had our first international date. I was headed back from Tanzania this weekend with a layover in Holland and Austin reminded me to check for the note he left me at our @Starbucks. I landed in a different terminal from where I needed to be and I wasn't sure how I was going to get the note. I almost gave up and left. But I found a way to transfer. I walked up to our spot and there was a note sticking out behind a chair. My heart started pounding because this had to be a new note not something he left on a past trip. It told me all the things he loved about me and then said If everything had gone as planned there would be a drink waiting for me at the bar. I stood up…rounded the corner and there was Austin with a bouquet of tulips and the most beautiful diamond ring. 💍🙌🏻😭 I kept saying "what are you doing here" probably 5 times or more. He said he loved me and then got down on one knee right there at the Starbucks in the airport and asked me to marry him. I said "YES" and everyone watching in the terminal cheered! I then looked over Austin's shoulder and my little sister @anna_havens was standing there taking this photo with an SLR and Telephoto lens. He flew my sister to Holland! I was in complete shock and couldn't be more thankful. We took a few moments to ourselves – praying and thanking the Lord and then walked out of the airport to all of my Dutch family standing outside of security with balloons and flowers singing and cheering. I mean whaaa!!! I was completely surprised and blown away. I could not have dreamt up a more perfect proposal to the man I love so dearly. I have never felt more joy! God is so faithful and I'm so thankful for the perfect plan He has always had for us and I can't wait for the journey He has for us as husband and wife!

A post shared by Esther Havens Mann (@estherhavens) on

Zbog stalnih putovanja, Austin Mann i Esther Havens rijetko su se viđali. Da bi razvedrili svoje razdvajanje, ostavljali su bilješke jedno drugomu u kafićima Starbucks u zračnim lukama. Jedna od tih bilješki, koju je Ester pronašla u zračnoj luci u Amsterdamu, bila je ponuda za brak.

GPS prosidba

Trkač Ben Chudley napravio je težak i dug put tijekom jedne od njegovih utrka, koja je prikazana na GPS trackeru u obliku pitanja: “Hoćeš li se udati za mene?” Ben je pokazao screenshot svojoj djevojci Oliviji i pokazao joj prsten.

Plesna prosidba

Složit ćete se kako je super kada partneri imaju iste interese. Phil Wright je mislio jednako i odlučio je zaprositi svoju djevojku Ashlev, koja mu je ujedno i plesna partnerica, tijekom plesa. “Bilo je sjajno i nevjerojatno dirljivo”, rekla je Ashley.

Povratak na Net.hr