Pokušajte i uvjerite se

KRATKI VODIČ ZA NEZNALICE: Zanemarene erogene zone koje će raspametiti svaku ženu

Žensko tijelo i erogene zone nisu samo vagina, grudi i guza. Najviše živčanih završetaka ima upravo na tim dijelovima tijela.

Međutim, Woman’s Day otkriva gdje žene vole da ih partneri dodiruju.

Kosa

Ako nježno zaronite prste u njezinu kosu, budite sigurni da će joj se trnci zadovoljstva spustit niz kralježnicu. Nježno, kružnim pokretima masirajte joj glavu i spušajte dodire do vrata.

ZA NAJBOLJI ORGAZAM IKAD: Ovo su neočekivane erogene zone koji donose nevjerojatan užitak

Zdjelica

Posvetite pažnju zdjelici, ali odolite iskušenju da krenete do vagine. Ženama gode dodiri i poljupci u tom dijelu tijela.

Unutarnja strana bedara

Dodiri po unutarnjoj strani bedara, bez dodirivanja intimne zone, sjajna je predigra. Mazite je po ovom dijelu tijela, ne štedite poljupce, približite se, ali ne dodirujte vaginu.

seks4

Ušna školjka

Ovaj dio tijela je vrlo osjetljiv, a većina žena gotovo je u drugoj dimenziji kada osjeti usne svog partnera na ušnoj školjki.

Dlanovi

Stimulacija šaka pruža zadovoljstvo. Osim toga, to je idealan način je malo izazovete i stimulirate kada ste negdje u društvu, a da drugima ne bude neugodno zbog toga. Prstom nježno prelazite preko njezinog dlana.

EROGENE ZONE: 12 Neočekivanih dijelova tijela koji će vam pružiti zadovoljstvo

Iza koljena

Ako nježno prstima prelazite po zadnjoj strani njezinih koljena dok sjedite, primjerice, u kafiću ili restoranu, budite sigurni da će vas ‘zaskočiti’ već na vratima kada stignete kući.

200285327-001

Donji dio leđa

Kada muškarac drži ruku na donjem dijelu leđa svoje partnerice dok hodaju, to djeluje zaštitnički. Kada ste sami, nježno prelazite jezikom duž njezine kičme, a zatim završite poljupcem na donjem dijelu leđa.

BISTE LI VI POKUŠALI? Žene poludjele za vaginalnom masažom, a evo i zašto

Potiljak

Potiljak je nepravedno zanemaren zbog drugih centara zadovoljstva na ženskom tijelu, ali nikada ne zanemarujte moć poljubaca na ovom dijelu tijela. Nježno je ljubite po zadnjem dijelu vrata, od ramena do linije gdje počinje kosa.

Povratak na Net.hr