Njihove male tajne

KAKO IM USPIJEVA? Ovo je prava istina o braku Angeline Jolie i Brada Pitta

Jedan od najpoznatijih holivudskih brakova ujedno je i jedan od najskladnijih. Za svijet slavnih i poznatih to je rijetkost, pa upravo zato svima mogu poslužiti kao dobar primjer. Evo što možemo naučiti iz braka Angeline Jolie i Brada Pitta.

1. Ne morate biti savršeni

Angelina Jolie nije savršena supruga. Ali ni Brad Pitt nije savršen suprug. I to je otvoreno priznao u intervjuu za Today.com.

“Postoje trenuci kada pomislim da bih mogla biti bolja žena. Mogla bih bolje kuhati.  Ali Brad zna moja ogrančenja. Ja sam dobra majka i dobra žena”, rekla je Angelina.

2. Pokažite zahvalnost

Oni neprestano rade na tome da njihova veza ostane živa. Pronašli su način koji funkcionira za njih i vrlo su zahvalni jedno drugom.

“Brad i Angelina često daju komplimente jedno drugome i pokazuju nježnost pred djecom. To na djecu iznimno pozitivno djeluje”, rekao je dobo upućen izvor blizak obitelji za magazin People.com.

3. Zapamtite: Vi ste tim

Kada se Angelina odlučila na masektomiju, Brad je bio uz nju i bio joj je velika podrška.

“To je bilo ispravno. Mi smo tim”, kaže Brad.

4. Važan je kompromis

Angelina i Brad imaju dogovor da kada jedno od njih dvoje dogovori snimanje filma, drugi roditelj ostaje kod kuće s djecom. Ovaj kompromis dobro je rješenje za poznati par, otkrio je Brad u intervjuu 2012. godine. Slavni glumac rekao je i da uživa u vremenu provedenom s djecom te da mu ne smeta kada Angelina ima više poslovnih obaveza.

5. Dobra veza se razvija

Čitav život učimo o sebi i o svom okruženju i kada pronađete osobu koja ima istu radoznalost prema svijetu, osvojili ste glavni zgoditak.

“Brad je proširio moje vidike više nego što sam mogla i zamisliti. On nije samo moj život, on je moja obitelj. To mi je jako važno”, rekla je Angelina u intervjuu za Marie Clair.

6. Obitelj na prvom mjestu

Kada dođu djeca, vrijeme je da promijenite spisak prioriteta. A u tome trebate zajedno sudjelovati.

“Zahvalna sam što imam tako divnu i brižnu obitelj. Da nema Brada ne bih uspjela”, priznala je Angelina.

7. Prepoznajte što želite od partnera

Slavna glumica priznala je da su joj bila potrebna desetljeća da pronađe idealnog partnera, ali kako kaže: “Bilo je vrijedno čekanja”.

“U dvadesetima svi traže savršenog muškarca, u četrdesetima znaš što želiš – stvarnog čovjeka”, rekla je Angelina.

8. Očuvajte strast

To što imate djecu ne znači da trebate zaboraviti na intimnosti. Angelina tvrdi da je još uvijek “loša djevojka” i da je još uvijek posvećena svom suprugu kako bi sačuvala njihov intimni odnos.

9. Pronađite dobro i u lošim stvarima

Angelina je zadržala pozitivan stav i nakon masektomije, a Brad je ovo iskustvo nazavao “emotivnim i prelijepim mjesecima”.

“Divno je proći kroz sve to i shvatiti da više ne moraš brinuti o čitavom spektru mogućnosti koje ti vise nad glavom. Sada znamo da to neće utjecati na nas. Stvar na koju smo najponosniji u obitelji. To nas neće poremetiti”, kazao je Brad u jednom intervjuu.

10. Budite jedno drugome najveća podrška

Supružnici i kolege radili su zajedno na mnogobrojnim filmovima i humanitarnim organizacijama, ali su podržavali jedno drugo u samostalnim projektima.

Žena Blic/Magazin.hr

Povratak na Net.hr