TJERAJU ŽENE U NEVJERU

FETIŠ ROGONJA: Bizarni trend među muškarcima poprima neviđene razmjere

Sve je više muškaraca koji svojim partnericama dopuštaju seksualne odnose s drugim muškarcima. Ne samo da dopuštaju, nego ih i potiču na to.

Što je uzrok ove pojave još nije jasno, ali psiholozi navode da bi mogla biti riječ o potisnutoj biseksualnosti, odnosno o želji muškarca za odnosom s drugim muškarcem ili da su pripadnici jačeg spola jednostavno ponosni na oslobođenu seksualnost njihovih partnerica, piše Independent.

Broj online zajednica posvećenih ovoj temi je u stalnom porastu, a statistički podaci tvrtke Google pokazuju da je pretraga ovog fetiša dostigla vrhunac – gotovo se udvostručila u posljednjih 12 godina.

Jedna od korisnica interneta objasnila je da ju je njen suprug ohrabrivao da spava s čovjekom kojeg su prethodno oboje izabrali, što je na kraju i učinila.

NAJVEĆI ROGONJA: Otkrio zašto je supruzi dozvolio da se seksa s potpunim strancima 5 dana u tjednu

‘Sve sam mu ispričala, a on se jako uzbudio’

“Nazvala sam svog supruga te večeri, tresući se kao list. Ne samo da je bio ekstatičan, već je želio znati svaki detalj i vidjeti sve fotografije (koje nisam snimila). Kada je stigao kući, ispričala sam mu sve, a on se izuzetno uzbudio. Imali smo odličan seks”, rekla je i dodala da šest mjeseci kasnije njen suprug i dalje nema ništa protiv njene veze s drugim muškarcem.

“Ne mogu vjerovati da mi suprug dopušta da se s dečkom seksam koliko želim”, kaže. “Ja sam baš sretna djevojka”.

No, nisu svi muškarci tako opušteni. Jedan je opisao kako voli igrati igru sa suprugom, pri čemu joj je dopušteno da spava s jednim muškarcem u isto vrijeme i ne može se prebaciti na drugog više od jednom mjesečno.

“Ovo je zabavni dio”, objasnio je. “Ne smijem je uhvatiti jer će se morati je**ti s tim frajerom tri mjeseca”, piše.

PETINA NISU OČEVI ‘SVOJE’ DJECE: Sve popularniji testovi očinstva dokazuju brojne preljube

Muškarci sami objavljuju slike svojih žena

Jedno od mjesta na kojima može steći uvid u način razmišljanja članova ove zajednice je forum na Redditu, na kojem muškarci dijele fotografije svojih supruga tražeći od drugih muškaraca da ocijene njihov izgled.

Dr. David J Ley, autor knjige Insatiable Wives: Women Who Stray and the Men Who Love Them, kaže da je najvjerojatnije riječ o zadovoljstvu koje donosi upražnjavanje jednostavnog čina koji izaziva mnogo negodovanja u društvu.

“Ono što bi drugi ljudi smatrali ponižavajućim ti muškarci vide kao nešto izuzetno erotično”, izjavio je za Psychology Today.

Ley je također objasnio da pojedini muškarci vole vidjeti kad se njihova partnerica uzbudi jer i njih same to jako uzbuđuje.

“Kada se heteroseksualni muškarac, koji se inače dobro kontrolira, usudi zamisliti kako njegova supruga krši bračne zavete, i čak je i ohrabri na tako nešto, onda igra ključnu ulogu u nečemu što zovemo ‘dvostruko kršenje’ društvenih normi. On svojevoljno fantazira o tome da mu supruga ‘nabija rogove’, ali istovremeno ima potpunu kontrolu nad cijelim procesom. Njegove ‘zabranjene fantazije’ tada mogu biti naročito ugodno iskustvo”, istaknuo je Ley.

Povratak na Net.hr