No kako ćete znati da on misli ozbiljno i dugoročno? Muškarci i žene različito gledaju na privrženost. Žene osjećaju, a muškarci odabiru. Prije ljubavi, žene se neće prepustiti vezi ako imaju osjećaj da neće potrajati. Ako su se već zaljubile u muškarca, onda pak nemaju izbora, jer imaju osjećaj da moraju biti s njim čak i ako znaju da to nije dobra stvar za njih.

No muškarci mogu u jednom trenutku odlučiti da vole ženu. Mogu donijeti svjesnu odluku da će se tek zabavljati i ući u vezu znajući da ima rok trajanja. Zbog toga što je riječ o izboru, mogu isto tako odlučiti promijeniti mišljenje, ili da veza preraste u nešto ozbiljnije ili da je prekinu.

Sve je to krasno, no pitate se kako ćete znati da je on predan vašoj budućnosti?! Ako vas je odabrao kao onu 'pravu', on će se brinuti za vas. On će vas podupirati i preuzimati odgovornost. Ako recimo provodi više vremena na poslu, vi to možete smatrati negativnim znakom, no on u biti može graditi karijeru kako bi dugoročno mogao skrbiti za vas i vašu buduću zajedničku obitelj.

Tako da ako vidite da je počeo preuzimati odgovornost za vas, slobodno odahnite, jer vam je u potpunosti posvećen i mirni ste po pitanju zajedničke budućnosti.