Zašto je snažnim ženama potreban isti takav muškarac? Ova cura ima nekoliko odgovora (zapravo je jednostavno)

Image
Foto: woman__revolution / instagram / ilustracija

Sve snažne žene ne pristaju na ljubav koja je osrednja i na muškarca koji ne zna cijeniti svaku njihovu kvalitetu.

17.12.2017.
9:59
woman__revolution / instagram / ilustracija
Play logo

"Snažne, neovisne alfa žene često su dovoljne samima sebi, ali to ne znači da nismo sposobne voljeti, jer itekako imamo veliko srce. Jedina je razlika ta da mi jako dobro znamo što želimo i trudimo se donositi ispravne odluke, kako bismo pronašle muškarca koji je za nas 'onaj pravi'.

Stoga, ako želiš biti sa mnom, molim te nemoj ni pokušavati ako pritom ne želiš pristati na izazov. Ja sam ta snažna žena koja će vjerovati u tebe više nego što ćeš ti vjerovati u samoga sebe. Gurat ću te naprijed kako bi dostigao svoj apsolutni potencijal. Doći će do manjih prepreka? Nema veze. Ja ću ti pomoći da se vratiš na pravi put. Propitkivat ću sve što radiš na načine koje dosad možda nisi mogao ni zamisliti i pomoći ti da život sagledaš iz neke nove perspektive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja nisam žena koja uvijek i na sve govori 'Da!' Možda se nećemo slagati oko svega, ali ako odlučiš biti sa mnom, onda moraš biti spreman na to da ću ti uvijek govoriti istinu. I neću se libiti govoriti o vlastitim željama i potrebama. Ako vidim nešto što smatram važnim, iskreno ću o tome govoriti, ali uvijek ću biti maksimalno pažljiva i poštovati tebe kao osobu. No, onda isto to očekujem i od tebe. Želim da dijelimo taj entuzijazam prema otvorenoj i iskrenoj komunikaciji bez kritika i ljutnje oko bilo čega.

'Također, nemoj trošiti ni moje ni svoje vrijeme ako i dalje nisi spreman biti samo s jednom osobom, već i dalje želiš isprobati 'što sve ondje postoji'

shimmer fallback
shimmer fallback

Nemoj trošiti svoju energiju na mene ako nisi emocionalno stabilan. Ja ne želim biti žena uz koju ćeš se oporaviti pa otići, niti netko s kime ćeš biti samo kako bi popunio neku svoju prazninu. Imam mnogo genijalnih kvaliteta za ponuditi, stoga ne želim biti s muškarcem koji ih ne zna cijeniti ili s nekime tko mi ne može vratiti istom mjerom. Želim muškarca koji je snažan i ima sposobnost izdržati svaku moju emociju; želim muškarca kojem neće biti teško popraviti stvari kada krenu nizbrdo i koji neće bježati od problema.

Također, nemoj trošiti ni moje ni svoje vrijeme ako i dalje nisi spreman biti samo s jednom osobom, već i dalje želiš isprobati 'što sve ondje postoji'. Ako ti je to prioritet, u redu, ali onda mene nemoj uključivati u to. Nemoj me ometati, jer možda zbog tebe propustim priliku zavoljeti pravog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad ne bih mogla biti s muškarcem koji se boji vezati i graditi snažnu vezu za zajedničku budućnost. Vjernost je esencijalna kvaliteta. Ako si spreman da te netko tretira poput kralja, ja sam ona prava za tebe. Jer, smatram da ne može postojati kraljica koja svog partnera ne tretira upravo na taj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaš se frustrirano? Slušat ću te i truditi se da se osjećaš bolje. Obeshrabren si? Pronaći ću načine kako te motivirati i gurati naprijed. Pomoći ću ti da postaneš bolja osoba, da se dokazeš i da pokažeš ono najbolje od sebe. Jer, ja jako dobro znam kolika je važnost potruditi se da se tvoj muškarac osjeća cijenjenim i voljenim.

'Ne želim pristati na nekakvu osrednju ljubav'

shimmer fallback
shimmer fallback

Ali, nemoj ni pokušavati ući u vezu sa mnom ako nisi spreman za ljubav...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoj ni pokušavati ako nisi spreman skočiti u ocean strasti i žudnje. Jer, kada volim, onda volim bez isprike. Kad mi je stalo, stalo mi je neograničeno.

I ne želim pristati na nekakvu osrednju ljubav. Želim romantiku. Želim romantiku koja će biti toliko duboka da će probuditi svaku moju i najdublju želju i doprijeti do moje duše. Jer, voljet ću te svakim dijelićem svoga tijela; voljet ću i ono dobro i ono loše. Voljet ću te na načine na koje te dosad još nitko nije volio. Sa mnom ćeš doživjeti intimne trenutke kakve ranije možda nikad nisi doživio. Tvoje ću fantazije pretvoriti u stvarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Poklonit ću ti svoje srce. I zato, molim te, nemoj ni pokušavati ako nisi spreman na ljubav snažne žene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Thought Catalog

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo