Play ponuda

KAD ZAKAŽE MUŠKOST / Regija se ujedinila oko intimnog problema mladog Srbina: 'Penis mi je mrtviji od Mrtvog mora, a moja cura...'

Foto: Shutterstock

Muškarac iz Srbije je otkrio zašto ne može voditi ljubav s djevojkom, a njegova objava izazvala je burne reakcije

7.3.2023.
15:47
Shutterstock
Play ponuda

Kažu da se strasti između partnera smanje nakon nekoliko godina, ali jedan Srbin ima problem s novom djevojkom pa je tako na Redditu otkrio da samozadovoljavanjem može doživjeti orgazam, ali s njome ne može nikako. Detaljno je objasnio da misli kako se problem krije u njenom bogatom iskustvu, a muškarci iz Srbije su se ujedinili da riješe njegov problem.

'Ne diže mu se' na djevojku

"Ovako, nemam problema doživjeti erekciju i kasnije vrhunac sam sa sobom, ali s novom djevojkom ne mogu nikako, spolni organ mi je mrtviji od Mrtvog mora. Osjećam tremu, nervozu kad pokušamo imati odnos. Mislim da je to dijelom što je ona dosta iskusnija, imala je više partnera i probala sve i svašta, što meni nabija kompleks neadekvatnosti. Ako ste imali slična iskustva, kako ste prebrodili ovaj problem?", napisao je Srbin na Redditu.

Uslijedio je niz komentara muškaraca i ako je suditi po njima, mnogi misle da ženama intimni odnos nije dobar u samom početku veze.

"Malo bezobrazne priče prije nego što se nađete, a kad se nađete, samo se podsjećaj da je od svih izabrala tebe i da se ti tu ne natječeš ni sa kime, već samo želiš da ti bude lijepo. Ako bude lijepo i njoj, tim bolje. Čak i ako joj ne bude bilo lijepo, imat ćeš sigurno još prilika jer je ženama rijetko bude dobar odnos u početku s nekime, obično je potrebno vrijeme", rekao mu je jedan muškarac iz regije.

Izvor: Shutterstock

Treba se opustiti

"Popričaj otvoreno s djevojkom. Ne znam kakav je ona tip, ali meni u posljednje vrijeme najbolje prolazi ono, što na umu, to na drumu. Doduše, nemoj biti kreten pa da ispadne da se ona fuljala, a ti svetac čekao nju. Taman vidi kroz tu priču što nju pali više nego inače i uvuci isto i za sebe pa sljedeći put udri kako valja. Što se tiče isprobavanja svega i svačega, probaj, imaš djevojku koja zna", poručio mu je drugi.

Još se jedan složio: "Gledaj, osjećaj i razmišljaj o njenom tijelu. Ja bih htio imati četiri ruke da mogu sve dodirnuti što mi padne na pamet, koža, ruke, noge, grudi, vrat, lice, kosa, usne. Nitko se nije rodio naučen, niti je pod moranje da muškarac mora znati sve. Pričajte, družite se, slušajte glazbu, dodirujte se i onda lagano".

Play ponuda

"Prestani gledati filmove za odrasle. Kad sam ja prestao, nisam više imao tih problema. Možda si puno gledao pa si navukao anksioznost", savjetovao mu je jedan Srbin.

Izvor: Shutterstock

I drugi imaju taj problem

"Koliko god žene danas djelovale s 'alfa neovisna žena' energijom, garantiram ti da će svakoj normalnoj i prosječnoj odnos biti na tko zna kojem mjestu prioriteta i kriterija za ozbiljnu zdravu vezu. Žene će se prije zalagati za odnos u kojem su pažene i mažene, nego što će htjeti savršenstvo od spolnog organa. Moj ti je savjet - što spontanije, to bolje. Zaboravi da ti je to krajnji cilj kada se vidite", poručio mu je jedan muškarac.

Drugi je priznao da mnogi imaju isti problem: "Svaki muškarac je imao taj problem. Jednostavno si nervozan, želiš je impresionirati, stalo ti je i eto, ne možeš. Prvo bih prestao gledati te filmove i prestao se igrati sam sa sobom, na nekoliko dana barem. Drugo, predigra, pogotovo ljubljenje, kad se izgubi onaj pritisak 'odmah - odmah' i erekcija lako dođe. Nemoj žuriti da se skineš i da ga staviš. Ostani u gaćama dok se mazite i uzbuđenje će samo doći."

Izvor: Shutterstock