'Sjedili smo i razgovarali o svemu. Nakon samo 20 minuta upitao me hoću li se udati za njega'

Image
Foto: flickr, Michelangelo Carrieri

Kako to izgleda kada upoznate svoju srodnu duši? Kako odmah znate da je to to? Ona je znala i prepoznala pristojnog muškarca koji ju je odmah zaprosio, a sada su u sretnom braku

18.6.2017.
10:00
flickr, Michelangelo Carrieri
Play logo

"Prvi puta sam se udala kada sam bila jako mlada. Na kraju smo se razveli. Prije nekoliko godina znala sam da sam spremna za ponovnu udaju. Bila sam prijateljski raspoložena gdje god bih išla, držala oči otvorene za nove ljubavne prilike i bila sam puna samopouzdanja. Znala sam tko sam i što točno želim.

Tjedan dana nakon otišla sam u obližnji kafić. Ubrzo mi je za oko zapeo jedan zgodan muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah mi se svidio

shimmer fallback
shimmer fallback

Sjedio je na drugom kraju prostorije, ali to me nije spriječilo da ga glasno pitam što točno jede. Ok, znam da ovo ne može napraviti bilo tko. Derati se tako pred svima, ali ja sam jednostavno takva. Prijateljski nastrojena i vesela. Nakon što sam dobila njegovu pažnju izgledao je vrlo sretno što sam mu se obratila. Odmah me upitao hoću li sjesti pored njega, što sam naravno i napravila.

Važno je napomenuti kako znam prepoznati dobre dečke. Dečke koji su sigurno spremni i sposobni za zdravu i normalnu vezu.

Zaprosio me

shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon razgovora s njim shvatila sam da je pametan i prizemljen. Uskoro sam shvatila da imamo iste poglede na život i sličan stil. Bila sam stvarno impresionirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko smo kliknuli da me 20 minuta kasnije pitao hoću li se udati za njega. Rekla bih da istog trenutka, ali drugi momak je putovao čak iz Kanade da se nađemo i otiđemo na spoj. Mom budućem mužu rekla sam da se možemo ponovno naći, nakon što se momak iz Kanade vrati doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvao me nakon par dana i bili smo na dva spoja isti tjedan. Shvatili smo da imamo odličnu povezanost i odlučili smo se stvarno vjenčati nakon samo tjedan dana poznanstva. Otišli smo u Las Vegas i vjenčao nas je Elvis.

Kako se ovo dogodilo?

shimmer fallback
shimmer fallback

Zašto je uopće došlo do ove brze prosidbe? Bila sam puna samopouzdanja i u kafić sam ušla sretna i sa smješkom na licu. Kasnije mi je priznao da me uočio odmah na vratima. Bila sam isto tako pozitivna po pitanju nove ljubavi i upoznavanju ljudi, a bila sam i spremna za novi brak. Kao što sam već rekla imam sposobnost odmah uočiti dobrog i pristojnog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je ovo zadnje bitno. Dobri dečki su ili sramežljivi ili se boje odbijanja pa njima vi trebate prići prve. A to sam i napravila. Sada, 11 godina kasnije i s dvoje djece sigurni smo da je naš brak bio odlična odluka. Sretni smo i uživamo.

Play logo

Ovakva priča može se dogoditi i vama. Sve se svodi na samopouzdanje dok ulazite u prostoriju i pametno biranje partnera. Budite otvoreni prema novim mogućnostima, budite dobri prema drugima i ne osuđujte."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Your tango

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo