Play ponuda

RODITELJSKE MUKE MAĆEHE I POSINKA; Marina (35) se žali na mladog tatu Vladimira (20): / 'Plakala sam gledajući što radi...'

Image

Ruskinja se hvali da njezin suprug diže utege kako bi bio dovoljno snažan da se brine o njihovoj kćeri. No, čini se da mu nešto ipak ne ide od ruke...

29.1.2021.
17:18
Play ponuda

Kontroverzna influencerica iz Rusije koja je ostavila svoga supruga i udala se za njegova sina, podijelila je dirljiv trenutak u kojemu je mladi tata prvi put upoznao svoju kćerkicu, a otkrila je i kako se snalaze s bebom u kući.

Image
ODGAJALA GA 13 GODINA, A ONDA GA - ZAVELA: /

Marina (35) je Vladimiru (20) bila maćeha, sada su u braku i čekaju dijete

Image
ODGAJALA GA 13 GODINA, A ONDA GA - ZAVELA: /

Marina (35) je Vladimiru (20) bila maćeha, sada su u braku i čekaju dijete

Marina Balmasheva (35) rodila je u ruskoj bolnici početkom mjeseca, ali njezin suprug Vladimir Shavyrin (20) nije bio s njome na porođaju, već ju je posjetio ubrzo nakon toga. U novoj objavi na Instagramu, novopečeni otac prvi put uzima kćerkicu u ruke, mazi je i ljubi.

Nespretan mladi tata

Blogerica, koja ima više od pola milijuna pratitelja na Instagramu, prethodno je otkrila kako ima problema s dojenjem zbog silikonskih implantata kojima je povećala grudi te je odlučila prijeći na bočice. Također je rekla da njezin suprug diže utege kako bi bio dovoljno snažan da se brine o njihovoj kćeri. No, čini se da mu nešto ipak ne ide od ruke.

"Vladimir mi je jedne večeri rekao neka slobodno idem u krevet te da će je on uspavati. Tada je započela zabava koja je trajala više od dva sata. Plakala sam gledajući ga kako nespretno, ali samopouzdano gura kolica", izjavila je Balmasheva za lokalne medije, kako prenosi LADbible.

Bila mu je maćeha

Podsjećamo, Marina se našla u svim svjetskim medijima kada je objavila da napušta supruga Alexeya Shavyrina (45) i stupa u vezu sa svojim posinkom. Ona Vladimira poznaje od njegove sedme godine, a bivši suprug Alexey optužio ju je da je "zavela" njegova sina.

"Zavela mi je sina... On prije nje nije imao nijednu djevojku. Nisu se sramili imati spolne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj preljub da se nije radilo o mojemu sinu. Bježala je iz našega kreveta u njegov krevet i vraćala mi se kao da se ništa nije dogodilo", ispričao je svojevremeno Alexey.

Marina je uzvratila rekavši da njezin prethodni brak "nije bio život". Na društvenim je mrežama tada napisala: "Jesam li se kajala što sam uništila obitelj? I da i ne. Sramila sam se jedino što sam uništila stabilnost 'mame i tate'. Jesam li se željela vratiti bivšem? Ne. Osjećam li bijes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac našoj djeci."

"Kako su djeca prihvatila promjene? Apsolutno mirno. Što imam danas? Udana sam. Preselila sam se u veći grad. Volim i voljena sam", zaključila je. Influencerica je priznala i kako se podvrgnula estetskim operacijama nakon što se udala za svoga novog, mlađeg supruga.

Play ponuda
Play ponuda