Play ponuda

Pripremate svadbu? Pripremite se i za goste iz noćne more

shimmer fallback

Gotovo cijeli život sanjate o tom najsretnijem danu u životu. Vjenčanica je baš onakva kakvu ste željeli, mladoženju obožavate i sve detaljno isplanirali. No, jeste li računali na ovakve goste

10.2.2014.
15:54
Play ponuda

1. Gosti koji su neprikladno odjeveni jer im je odlazak na koncert ili vaše vjenčanje potpuno ista stvar.

2. Rođaci koje jedva poznajete. Možda ih čak i ne poznajete. Pitajte mladoženju jer možda su to ipak njegovi rođaci. Nemojte se iznenaditi bude li i on razmišljao kako se zovu.

3. A tu su i oni koji vas žele zasjeniti. Uspoređivat će vaše sa svojim vjenčanjem. Njihovo je naravno bilo nešto neviđeno kako organizacijski tako i po pitanju romantike. Ma ne možete ni zamisliti kako je to izgledalo... I još će vas dokrajčiti prepričavanjem detalja.

4. Seksi plesači koji više nalikuju pijanoj pandi nego što iz njihovih pokreta 'prljavog plesa' izvire seksipil. Naravno, sumanuto mlataranje bokovima ne prestaje ni kada su na repertoaru laganije pjesme.

5. Savjetodavci su također neizbježni. Nije da ste ih pitali za savjet, ali oni naprosto znaju da je na njima odgovornost da vas upozore na sve jer oni sve najbolje znaju. Pa, ipak su se već tri puta do sada razveli.

6. Veliki gurmani koji uvijek nađu zamjerku hrani. Zagrizao je komad torte od vanilije umjesto čokolade-bljak!

7. O, da. Pripremite se i na one koji su kupili novi fotoaparat samo kako bi ovjekovječili svaki trenutak na vašem vjenčanju. Profesionalni fotograf kojeg ste unajmili to sigurno neće tako dobro napraviti poput njih... samo da još 'skuže' kako ta nova spravica funkcionira.

8. A gotovo uvijek se nađe i neki 'slavni' govornik koji, iako nepozvan, ima potrebu obratiti se svim uzvanicima. Da, moguće je da vam se svadba pretvori u javnu tribinu.

9. Moguće je da naletite na zgodnog seksi konobara. No, oprezno. Postoji vjerojatnost da je u stvari riječ o nekom vama manje poznatom rođaku koji ima problema s kodeksom odijevanja.

10. Problem vam može stvoriti i neki rođak ili rođakinja koji su friško razvedeni. Takvi često zagnjave sve vaše prijatelje, a njihove možebitne partnere. Krajnji ishod je gotovo uvijek loš.

11. Ultimativni kralj ili kraljica podija. Gotovo svaka pjesma je njihova i toliko se razbacaju po podiju da ostalim gostima i nije preostalo ništa drugo nego se vratiti na svoja mjesta.

12. S plačljivcima nikada niste sigurni cmolje li zbog vaše sreće ili ih je vaša svadba rastužila podsjetiši ih na njihov samački život i neprežaljenu ljubav. Bilo kako bilo, vidite li takvog da vam se približava, bježite koliko vas noge nose.

13. Neki se neće zanimati samo hranom, pićem i glazbom. Oni će pokušati doznati, a sigurno su već i doznali sve skrivene, i pod obavezno mračne tajne. Zasigurno već znaju kako se kuma 'drpala' sa striperom na djevojačkoj večeri.

14. Za neke ćete se zapitati kako su se uspjeli toliko napiti? Razmislite - sve je besplatno. Njima.

Play ponuda
Play ponuda