Play ponuda

MALO PRETJERALA? / Podijelila listu od tri stvari koje muškarci ne mogu smisliti i izazvala svađu, ali oko jednog se svi slažu

Foto: Screenshot/Tiktok/Instagram

Redovito dijeli savjete djevojkama no jedan njen video privukao je veliku pozornost i izazvao raspravu

25.2.2023.
9:46
Screenshot/Tiktok/Instagram
Play ponuda

Ifluencerica Georgia Costello redovito dijeli savjete djevojkama o vezama, poput "ako u sudoperu vidite vinsku čašu, bježite, sigurno nije cimerova" no jedan njen video privukao je veliku pozornost zbog popisa od tri stvari koje muškarci ne mogu smisliti.

U kratkom videu, Georgia je rekla: "Ovo je moj popis tri stvari koje muškarci ne žele da radite. Prije svega, savjetovala je ženama da ne dijele svoje osjećaje s partnerom.  Rekla je: "Jeste li ikada čuli za nešto što se zove misterij? Neka to ostane misterij, da vidimo kako će funkcionirati."

Nadalje je rekla da ako ih "stvarno želite prestrašiti" trebate koristiti nadimak "stari".  Rekla je: "Reci 'što ima, strari?; Drhtat će u donjem rublju. Mrze to."  Posljednja stvar na Georgiinom popisu zabrane bile su dlakave noge zbog izbjegavanja brijanja ili depilacije.

Oko jednog se slažu

Većina muškaraca izjavila je da se uopće ne slaže s idejom da s partnericom ne možete razgovarati o svojim osjećajima. Ali većina se složila da ne vole da ih partnerice zovu "stari", "frende" ili sličnim nadimcima .

Jedan čovjek je rekao: "Prvo je potpuno pogrešno. Ostalo stoji." Drugi korisnik dodaje: "Uvijek je dobro znati osjećaje partnera, moraš razgovarati o njima kako bi održao jaku vezu."

Play ponuda